Bu Da Bizim Deve | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Bu Da Bizim Deve

adrenalin68

Kullanıcı

Devenin bakış istikametini tam çözemedim ama bu yöne bakıyor gibi geldi. bu yönde bir kaç tane tümülüs tarzı yükselti mevcut.

adrenalin68

Kullanıcı

adrenalin68

Kullanıcı

Hemen hemen bazı kayalar bir hayvana benzemekte, ben de bunu kurbağaya benzettim

adrenalin68

Kullanıcı

Aşağıdaki fotodaki kayanın üzerinde de büyükçe bir sunak var, lakin kaya yüksek olduğu için çıkamadık. 5-6 tane aynı kayayla ilgili sağlı sollu ve üst uzak görüntüsü var.

yine burada bulduğum büyük oyma/sunak/kazan artık her neyse onlardan biri.

bunun karşısındaki kayanın üzerinde büyükçe bir oyma var. büyük olarak nitelediklerimin çapları en az 50-60 cmdir.

Bu hayvan nedir?

üzerine çıkamadığım büyük sunak/oyma olan kaya

adrenalin68

Kullanıcı

kanallar bizi bu hayvancağıza götürdü

kayanın hemen sağ bitiminde çubuklar dönüyor, gerçi bölgede her yerde çubuklar harekette.
Yine bir kanal gördüm ve takibim sonucunda büyükçe bir oymaya/sunağa geldik sunaktan verilen kanal ayrı bir bölmeye geçiyor, içinde su da var dikkatli incelendiğinde ya bir yıldız, ya da bir haç tasviri vermekte.

adrenalin68

Kullanıcı

Evet saygıdeğer ustalarım, bindik bir alamete, gidiyoz kıyamete misali... Hakkınızı helal edin, biliyorum fotoğrazlar bayağı bi fazla. Yalnız gözümün görebildiklerini çekmeye çalıştım. Bu fotoğraflarda kuşa, kartala, kurbağaya ve kaplumbağaya benzettiğim bazı kayalar var. Kiminde sunaklar, kiminde traşlanmalar ve kanallar. Ben gördüklerimi fotoğraflamaya çalıştım, siz de gördüklerinizi ve bildiklerinizi paylaşırsanız belki birşeyler yapabilirim. Bu arada arkadaşım burda ben alırım dien saygıdeğer bir üstadım ya da üstatlarım varsa her türlü paylaşıma açığım. Sevgi ve saygılarımla.

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
rM6RMz.jpg

Baktığı yeri kontrol etmeyi unutma,Selametle

Üst Alt