Cevap: bu işaret ne ifade eder...?
muhterem kardeşim,
ustalarımız zaten buraya işaret etmiş. muazzam ve belirgin bir traşlama var.sol yan duvardaki oyma ne güzel ne güzel bilirmisin. elini koyduğun kısmın ön tarafında,içi boşalmış karpuz kabuğuna benzer yan yana iki oymada işi perçinler.
anlayamadığım ,boşluğu neyle tesbşit ettiğiniz,birde sadece arkadamı aldınız,ön kısımdan başlayan boşluk yakalayamadınızmı. iyi bir tesbit yapılırsa,anlaşılmayan bir şey kalmaz.yoksa yorgunluktan ileride gitmez. ama Tevfik ustam bir yolunu bulur.
sana ve şahsında ,Tevfik ustama kalbi sevgiler.
ustam yanlış çizmedim işaret güneş vurduğundan birde gölge vurmuş net belli olmuyor.. işaret benim çizdiğim gibi net olarak doğru... v işareti evet var gördüm yön olarak verdiği yerde mezarını gösteriyor.. resmini atacağım yerin arka kısmını boşluk veriyor.. tevfik ustam yardımcı olmuş size fotoyu tekrardan atmış yardımcı olduğu için tşk ederim...saygılar..
muhterem kardeşim,
ustalarımız zaten buraya işaret etmiş. muazzam ve belirgin bir traşlama var.sol yan duvardaki oyma ne güzel ne güzel bilirmisin. elini koyduğun kısmın ön tarafında,içi boşalmış karpuz kabuğuna benzer yan yana iki oymada işi perçinler.
anlayamadığım ,boşluğu neyle tesbşit ettiğiniz,birde sadece arkadamı aldınız,ön kısımdan başlayan boşluk yakalayamadınızmı. iyi bir tesbit yapılırsa,anlaşılmayan bir şey kalmaz.yoksa yorgunluktan ileride gitmez. ama Tevfik ustam bir yolunu bulur.
sana ve şahsında ,Tevfik ustama kalbi sevgiler.