bu kayada ne görüyorsunuz | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

bu kayada ne görüyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emretkez23

Kullanıcı
Yasaklı
Katılım
11 Mart 2024
Mesajlar
1
Beğeni
0
Puanları
1
İki dağı ortadan ayıran vadi olmalı, karşıdan kuş bakışı bakınca haçın olduğu yer görünüyor bundan sonra daha yukarı dağın zirvesine çıkmadan X işareti olan kayalık önümüze çıkar burada X ölçülür ölçüye göre hareket edilir. Eğer küçük ise bu aradığımız yer ancak bu bizi yanıltmak için de yapılmış olabilir. İkincisi X i arayın iki X arasında olan mesafe ölçülerek yer tespiti yapılmaya çalışılır.

Haç mezarı temsil eder ve haçlar da hiç bir zaman boşa yapılmaz mutlaka her haç işareti bir amaç uğruna yapılır.

Ben böyle bir işaretle karşılaşmış olsaydım ilk önce dağda olan yere yönelirdim. Orayı cözsem daha da birşeyle uğraşmazdım.
dediyinizle alakası yok sacmalamıssınız usta
 

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Katılım
26 Mart 2018
Mesajlar
3,125
Beğeni
9,851
Puanları
113
Yaş
61
Konum
Ankara
@Necat. ustam keşke benim yüzümden engellemeseydiniz, ben alışığım böyle hakaretlere, sadece arkadaş düşüncesini ve kendisini tanıtmış oldu.

Bırak saydık da kendisi ne anladı onu yazsa da ogrenseydik.
Mavran ustam siz alçakgönüllü davranıyorsunuz da söyleyecek sözü olan bunu edeplice dile getiremiyorsa mekanda yeri yok. Sizler bilgileriniz, tecrübeleriniz doğrultusunda hiç bir karşılık beklemeden yardımcı olmaya çalışıyorsunuz, bu tür sataşmaları, suçlamaları görmezden gelirsek yarın bir başkası daha fazlasını söyler. Onların yeri burası değil ya edeplice davranırlar ya da düşüncelerini kendilerine saklarlar. Yazılanlar herkese doğru gelmeyebilir ama bunu usulünce kendi tecrübe veya bilgilerini aktararak söyleme becerisine sahip insanlar dile getirsin. Bu üslupla alleme-i cihan olsa yazdıklarına itibar edilmez. Buraya insanlar bir şeyler öğrenmeye geliyor, buna yardımcı olanlara söz söyletmek bize yakışmaz.
Bu yasaklanan kişi başka konu da buna benzer şeyler yazdı ben sildim. Derdi bir şey öğrenmek veya öğretmek değil huzursuzluk çıkarmak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst