bu kayadaki işaret dogalmı | Define işaretleri ve anlamları

bu kayadaki işaret dogalmı

acemiyim

Kullanıcı
selam arkadaşlar herkese iyi geceler bu kayadaki çatlakmı yoksa bişey ifade ediyormu

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Cevap: bu kayadaki işaret dogalmı

tam ikisinin arasında. yani doğal desek doğala benzemiyor, yapma desek tam anlamı ile işçilik belli olmuyor. yakında ikinci bir emare varmıdır? bir işaret bir kaybolmaz iz? değerlendirmemize bunu da eklesek biraz daha emin konuşulabilir.

star50

Kullanıcı

Selam kardeşim dogal çatlak gibi geldi bana ustalar daha iyi bilir ama kolay gelsin

karanar

Kullanıcı

tam karşısındaki kayada murç izi var sanırım. boşluk testi yapmak lazım.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

doğal değil güzel kardeşim. kaya dıştanda işçilikli olduğu gibi çizdiğim oymalar tamamen el yapımı.ama mezar üstü. resimler yakın çekim ve alan açıktan görünmediği için tam nokta vermek seni yanıltabilir. üstteki oyma ve içindeki nokta önemsiz olamaz. bir yapıtın içinde bir yer görüyorum. çevresinde bir boşluk tespiti gerekir. sağlıcakla.

acemiyim

Kullanıcı

slm ikizceli usta oymalar el yapımı ama mezar üstü derken neyi kastetdin birde yapıtın içinde bir yer görüyorum demişin neyi kastettin başka resimlerde var onlarıda atacagım ilginiz için tşk kolay gelsin.

MAMİ

Kullanıcı

S.A...8. foto da sola doğru yani çatlak oluşmaya başlamış gibi görünüyor...Bana kalırsa bu çatlak doğal...Ve altta ki iki küçük parça da sanki ana parçadan tamamen kopma aşamasına gelmiş gibi...

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı

son resimde kayaya kesme işlemi uygulanmış doğal değil görünüyor çatlağın başlangıç noktalarında murç izleri var

Üst Alt