bu kayadaki işaret dogalmı | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

bu kayadaki işaret dogalmı

acemiyim

Kullanıcı
Cevap: bu kayadaki işaret dogalmı

aşagısında ufak bir dere var kolay geldin

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

BOŞLUk ALDIĞIN YER ÇİZDİĞİM KÖŞELİ YERİN ön HİZASINAMI GELİYOR.
oda türü almış olmalısın. zaten oymanın içindeki ikinci noktada o kısımda.
başka yerlerinde var. boşluk aldığına göre belirleyebilirsin.sağlıcakla.

acemiyim

Kullanıcı

BOŞLUk ALDIĞIN YER ÇİZDİĞİM KÖŞELİ YERİN ön HİZASINAMI GELİYOR.
oda türü almış olmalısın. zaten oymanın içindeki ikinci noktada o kısımda.
başka yerlerinde var. boşluk aldığına göre belirleyebilirsin.sağlıcakla.
slm aşagı taraftan başlıyor boşlukta önündende geçiyor ben işareti daha sonra farketmiştim işaret toprakla doluydu temizleyince ortaya çıktı kolay gelsin

acemiyim

Kullanıcı

sayın ustalarım bu kayanın bulundugu yer 30 40 mt kare bir alan diger yerlerden bitki degişikliği var birde bu kısım kare şeklinde taşla çevrili ön kısmı ise 1.30 1.50 arasında yüksek . toprak kaymasına karşı kaya ve büyük taşlarla destekli bu arada şu anda 150 mt civarı uzakta aşada dere var saygılarımla kolay gelsin

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

ben ilk başta kafan karışmasın diye dereyi ve başka detayları yazmadım. kukır ustamız değinmiş. yerin doğru. şimdi ,son bölümde yapabilirsen, bir derinlik tespiti ile oymanın içindeki kısmı dıştan yakalamaya çalış. orda farklı bir derinlik olacak. acaba son bölümün tamamımı yoksa içinde bir bölümmü. o zaman hiç el vurmadan olayın içeriğine vakıf olursun. sağlıcakla.

acemiyim

Kullanıcı

ben ilk başta kafan karışmasın diye dereyi ve başka detayları yazmadım. kukır ustamız değinmiş. yerin doğru. şimdi ,son bölümde yapabilirsen, bir derinlik tespiti ile oymanın içindeki kısmı dıştan yakalamaya çalış. orda farklı bir derinlik olacak. acaba son bölümün tamamımı yoksa içinde bir bölümmü. o zaman hiç el vurmadan olayın içeriğine vakıf olursun. sağlıcakla.
slm ustam ilğin ve alakan için tşk ederim derinlik konusunda yardımcı olabilirmisin derinliği nasıl becerebilirim saygılar
bendeki cubukta bir arkadaştan aldım bunadan yada buna benzer 2 kişilik bu alanın her tarafından tuttum hep burda şekillendi

Son düzenleme:
Üst Alt