bu kayadaki işaret dogalmı | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

bu kayadaki işaret dogalmı

acemiyim

Kullanıcı
Cevap: bu kayadaki işaret dogalmı

resmini netten yeni buldum ustam bu cubuklardan aynısı çubuklar nasıl ustam işe yaramışmıdır çubuk konusundada bilğin fazladır bunlarla ölçebilirmiyim derinliğini 4 lü 2 kişi tutuyor saygılar

Son düzenleme:

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

güzel kardeşim, boşluk tespiti ve derinlik alma diye konumuz var. orada bütün detayları mevcut. ayni bölümde başka ustalarımızında konusu var. inceleyebilirsin.
ben 4 lü olanları ne kullanır nede tavsiye ederim. ikili L tipi olanları. tek kişi kullanır,partneriyle uyumsuzluk yaşamaz. bir m. 6 lık bakır bir liralık masraf hepsi bu kadar. tarifi dediğim bölümde bir çok ustamızın mevcut.bir incele.farklı madenlerlede olanlar mevdut. su ve boşluk bulmaya gir ,baştan aşağı bu konu ile ilgili.
4 lü olanlarlada bu tespiti yapanlar olduğunu biliyorum ama nasıl yaparlar,ne kadar garantilidir bilemem.sağlıcakla.

star50

Kullanıcı

selam çoktandır bakıyorum resime bana göre kayanın her tarafı V ye benziyor kolay gelsin

acemiyim

Kullanıcı

selam kukır ustam bu uydu görüntüsü bundan bişey cıkartabilirmisin yuvarlak olan yerde işaretli kaya saygılarımla

ok olan yerde cılız dere su akıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

A21MEDLi

Vip Üye

okla gösterdiim yol,eskimi yenimi?

Son düzenleme:

acemiyim

Kullanıcı

slm amedli ustam yeni yolmu eskimi bilmiyorum ama bag yeri burası o zamanın yaşantısında buralar bag degildir tahminim yolda yeni yoldur şu an o yol durmuyor baglarada bakım yapan yok bırakmışlar bağ ı saygılar

ibrahim181

Kullanıcı

arkadaşım bana göre derenin yada yolun V yaptığı yeri incele ve orada yani dere yada yolun V yaptığı kısımlarda çeşme su akarı vb yer varmı varsa da buralara yuğunlaş derim. buralarda bir mezar olmalı

acemiyim

Kullanıcı

var kardeşim 2 akarsu var saglı sollu 1 ve birbucuk km arayla

A21MEDLi

Vip Üye

okla gösterdiğim yolu ve işaretine baksaydın,ne demek istediğimi anlardın,konuna devam edeceğim....
bu yolun sağı ve solu yer yer göbek bazende omuz yüksekliğinde duvarlar yokmu?(bu duvarlar zamanla kısım kısım yıkılmış olabilir,onları es geç) bunu teyitle sana her şeyi tüm çıplaklığıyla anlatacağım.

acemiyim

Kullanıcı

okla gösterdiğim yolu ve işaretine baksaydın,ne demek istediğimi anlardın,konuna devam edeceğim....
bu yolun sağı ve solu yer yer göbek bazende omuz yüksekliğinde duvarlar yokmu?(bu duvarlar zamanla kısım kısım yıkılmış olabilir,onları es geç) bunu teyitle sana her şeyi tüm çıplaklığıyla anlatacağım.
slm amedli usta öncelikle ilgin için tşk ederim istersen konuya ben resimli açıklama getireyim sen devam et bu resimlere bir bak
işaretin hemen 4 5 mt üstünde bir kayanın üstüne dizilmiş kesme kaya

ot kuru iken çekilmiş hali

çevre bu alttaki resimler gibi

Üst Alt