bu kayadaki işaret dogalmı | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

bu kayadaki işaret dogalmı

acemiyim

Kullanıcı
Cevap: bu kayadaki işaret dogalmı

senin dedigin yol düzergahı ve kayalıklar böyle ustam

A21MEDLi

Vip Üye

yolun belli bir bölümü ile işaretinle olan benzerliğini gözler önünde,burada derenin konumu ile kayadaki derenin konumu terstir,bunu aşmanın yoluda hayal olarak şöyle yap; kayanın işaretli kısmını kafanın üstüne gelecek şekilde havaya kaldırıp işarete bakarsan her şey yerli yerine oturacaktır.
işaretlediğim 3 yeride çok iyi incele araştır.(varsa çubukların buralarda kullan)

cantar

Kullanıcı

doğal değil ....

DRAGON-34

Kullanıcı

A21MEDLİ Ustanın dediği yerleri araştır patika yolları işret olarak kulanmışlar benim başımda benzeri var ,,,Burada da ustanın dediği yerlerin en sağdakine ve çevresine odaklanırsan sonuca ulaşırsın kanatindeyim ,,Ayrıca burası derenin solunda ve olması gereken göze suyun yakınında mı ? gözeyi anlamak için uydu görüntüsünde suyun olduğu yerler daha yeşil çıkar görürsün

acemiyim

Kullanıcı

yolun belli bir bölümü ile işaretinle olan benzerliğini gözler önünde,burada derenin konumu ile kayadaki derenin konumu terstir,bunu aşmanın yoluda hayal olarak şöyle yap; kayanın işaretli kısmını kafanın üstüne gelecek şekilde havaya kaldırıp işarete bakarsan her şey yerli yerine oturacaktır.
işaretlediğim 3 yeride çok iyi incele araştır.(varsa çubukların buralarda kullan)

slm sayın ustam ortadaki işaretlediğin yerin biri bu alttaki resim oluyor burda boşluk aldım bayagı var 5 6 mt uzunluguna gidiyor boşluk kolay gelsin

Kervan07

Vip Üye

adamlar ne kadarda güzel doğaya uydurmuşlar..bazıları halen net işaret arar! onlar araya dursun,elbet bulurlar bizim temelin sakladığı küp gibi yerleri:) temel parasını saklamış ve üstünede yazmış burda para yoktur diye:)

benim kızdığım nokta,madem definecilik ile haşir neşirsin be adam o zaman senin doğaya uydurulmuş tüm işaretleri bilmen lazım! bilmiyorsan neden yorum yapıyorsun da ortamı geriyorsun! definecilik internette öğrenilmez,arazide öğrenilir..internette sadece teyit edersin!

bazı yorumları okuyorum ve çok kızıyorum haliyle!! bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapmayın! susun ve izleyin,öğrenin!

sabır sabır sabır da nereye kadar!

şimdi konumuza gelicek olursak,kardeşim yerin çok güzel bi yer ve değerli ustalarımızda sana epeyce bi yardımda bulunmuşlar.sağolsun var olsunlar...buraya hemen kazma vurmaya çalışma! burasını iyi araştır ve incele..öncelikle burası hakkında iyi bir bilgi edinmen gerek..kimler yaşamış ve burası ne için kullanılmış,ticaret yollarına yakınlığı neymiş vs vs..o zaman burada para varmı yokmu daha belirgin hale gelir...ha birde şunu belirtmek istiyorum,burda izinli kazı haricinde sonuç alamassın!

kolay gelsin kardeşim allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

A21MEDLi

Vip Üye

normal şartlarda bu çatlaklık dereyi anlatırdı.uydu resmindeki yolun şeklinin işaretine benzeyişi ve resimlerindeki yolun sağlı sollu kayalarına bakınca buda bir nevi dere izlenimi veriyor.yaniii
örneğin suya girince çukurda kalıyoruz.:D suyun kenardaki engelin bi ötesini göremiyoruz ancak baş kısmımızın hizanı görebiliyoruz.bu yolda o mesele...
işaretlerin yanındaki yolu anlatan işaretler;derin olmaz.(güneş vurunca gölgelik oluşmaz)

Üst Alt