Herkese rizki ulaşır.Bi kasası varsa onu alalım yeter elbet asıl malıda bi büyük baş alır allah zaten büyük baslara nasip etmiyormu oyle olmuyormu zaten
Fotoğrafla da bakalım.
Belki kolay hedefleri görürüz.
Herkese rizki ulaşır.Bi kasası varsa onu alalım yeter elbet asıl malıda bi büyük baş alır allah zaten büyük baslara nasip etmiyormu oyle olmuyormu zaten
Yeni resimlerResimler biraz dar acele çekildi tek tek yaparken polis yolu karşısına ekip arabasıyla durdu bende bu bize geldi diye makineyi apar topar topladim kayanin arasina sakladim gittim ordan 2 saat sonra makineyi almaya geldim derenin altindan gecerken bu isareti gordum
Kontrol ettim usta bisey yokSagdaki daire icine aldigim noktayi es gecme
Kontrol ettim bisey yok ustaSAYIN gezer alıntıya gerek kalmaması için çabalıyacağım büyük yüzün küğüğunu açık gözun sol ustunde yani kapalı gözun ustu komutanmı kıralmı bilmem lakin statusu yuksek olduğu erkek olduğu kesin ,önce büyük kapalı gözu dikkali kontrol sonrası açın kırmızı okla göstermeye çalıştığım üçgen ölçulerini alın eş kanarsa kafadan başlayın indirmeye resmen yatırmışlar dikkatli bakınca göreceksiniz yatan kişinin sol kolu mevcut eli yok küçük gözden kıymetli taş büyük göz iyi bir kasa olabilir titiz davranın acele etmeyin.*TÖVBE*Ekli dosyayı görüntüle 38279
Soyledigim kayanin dibinde bosluk aldinmi sag taraftaKontrol ettim usta bisey yok
Alan taramam yok usta sadece dedektör vardı oymanin icini kener duvarlarına tuttumSoyledigim kayanin dibinde bosluk aldinmi sag tarafta
Bu kaya çok dikkatimi çekiyor kayada issilik var traslanmis veya kesilmiş gibiSoyledigim kayanin dibinde bosluk aldinmi sag tarafta
Oyma ve murc izleri varAlan taramam yok usta sadece dedektör vardı oymanin icini kener duvarlarına tuttum