Oyle midusunuyorsunuz. Ben oyle dusunmemistim siz ilgimi cekmesini sagladiniz. Sanki elinde mizrak tutan bi asker havasi var. Peki isciliklimi yani dogal olabilirmi.Bence en değerlisi üzerinde insan figürü olan, yani her yerde bulunmaz. Araştır derim.
Nedense yuklenmedi ordaki resimlerBende birinci resim gozukuyor ondan sonra ilk 15 resim gözukmuyor ondan dolayi gozumde iyi canlandiramadim.
Peki bu figur bize nasil bi yol gosterir neresine bakmak lazim?Bu tip figürler (insan figürü) mezar ya da para işaretidir.
İnternet çok kasıyor ondandır zor çekiyor belki sadece bende boyledir bilmiyorum.Nedense yuklenmedi ordaki resimler
Anladim bakicaz bakalim oralara. Diger kisimlarda soyleceginoz bisey varmi. Adak cukuru dedigim kisim ve bu ustunde cift delik olan kaya hakkinda fikriniz varmi?Bu tip fugurler kral mezarida olabili tabi genelde kabarma olurlar çoguda acilmistir şansınıza kader kısmet meselesi
adam işaretleri gömü işaretlerine girmektedir.Çizim veya kabartma olabilir. Çizimde çizgiler yön verebilmekte,kabartmada ise farklılık gösteren tarafı yön vermektedir.Bizim işaret çizim olduğu için çizgiler yön verir.Peki bu figur bize nasil bi yol gosterir neresine bakmak lazim?