yerin emarelerin guzel fakat cok zor işler arkeolojik sistemde calişilmasi gerekir medeniyet her daim zor işdir kesik gorunen yer pek kumbaraya benzemesede bir kontrol edin yilan kamera saliniz
Yorumunuz icin tesekkurler. Arkeolojik sistemde calisilmasi gerekir derken yani ne demek istediniz anlamadim biraz daha acarmisiniz?yerin emarelerin guzel fakat cok zor işler arkeolojik sistemde calişilmasi gerekir medeniyet her daim zor işdir kesik gorunen yer pek kumbaraya benzemesede bir kontrol edin yilan kamera saliniz
Yorumunuz icin tesekkurler. Dusunvenize saygi duyuyorum.Sevgili kardeşim,moralini bozmak istemiyorum ama o adamın söyledikleri seni çok etkilemiş,söylentilerle bir yere varılmaz,resimlerinde işe yarar bir olay görünmemektedir.Saygılarımla.
Tesekkurler. Donemini bilmiyorum bakicaz gorucez. Ama calisma yapilmayacak bir yere benziyor derken ne demek istediniz?Hitit Dönemine Ait bir yer Yanılmıyorsam. Bu tür şeylerde hep yığma mezar yada mahsen türü, bir yandanda pek çalışma yapılmayacak bir yere benziyor iyice bi kontrol etmen lazım. Selametle..
Anladim peki buradan nasil bisey cikar. Iyi seyler cikarmi bu tarz yerlerden.arkeolojik bazda dememizin sebebi buyuk derin konulari bir gecede halledemezsin bunun icin geniş zaman maddiyat vede en onemlisi guvenlik gereklidir ya projeyle yaparsin yada izinli.
Yorumunuz icin tesekkurler bu tavsan fare dediginiz yerleri isaretleyerek gosterebilirmisiniz. Bu sunaklarin alti kaya mezar olabilirmi? Cevre fotografi bi kac tane var. Bolgeye gittigimde daha cok yukleme yaparim.yeriniz güzel tavşan fare benzeri işaretler bence güzel
sunakların altı bence önemli
çevre fotografları da olsaydı iyiydi..