çubuk olmazsada bulursun, ama sadece göze batan ve ben burdayım al beni ne duruyorsun diyen yerlerin başlangıcını bulursun. bu kadar emek veren medeniyet sana kolay kolay al da git malzemeyi demez. oyunlar oynarlar. labirentleri severler. eğimleri severler. şaşırtmayı ve bezdirmeyi çok çokk severler. şaşırmamak için çubuk kullanıyoruz. param var imkanım var diyosan komana ustamın bahsettiği jeofizik makinalar da iş yapar. tabi bu makina iş yapmaya yaparda makinayı sen kullanmıyacaksın ki. şansına oynak zıplak bir makina operatörü gelirse afedersiniz kıçı başı oynarsa o zaman vah haline. hedefin yeri değişir. var olana yok der olmayana var der. yani ben bu hususta çubuk kullanan kişileri daha emin buluyorum. en azından ne bulduysa açık aleni söyler. yeterki senden emin olsun. zaten emin olmayan çubukçu da seninle bir yere gelmez. her çubukçu da çubukçu değildir. her şeyi çok net bulacak birini bulabilmek de o kadar kolay değildir. bence sen en iyisi cevrende bu işe gönül vermiş kişileri irdele. daha önce nasiplenmiş kişileri seçerek ilerle. para karşılığı bu işi yapan kişiler varsa onların sadece makinasını değil kendisini ve karakterini daha çok irdelemelisin. çok karaktersiz adam var makinacıyuım der seninle gezer. yer öğrenir yurt öğrenir. sonrada malum yerlerinin civatalrı gevşer kendi dansöz gibi oynamaya başlar senin de tecrüben az ise temiz saf biri isen o zaman bir de senide elinde oynatmaya başlar.
her ne yaparsan yap, karakteri bozuk sütü bozuk kanı bozuk kişilerden uzakta yap.
nasibine mani olurlar. nasipli kişilerle iş yap. bu kadar uzun yazmamdaki sebep
@Son imparator isimli kardeşim sanıyorum henüz çok çok deneyimli değilsiniz diye anlıyorum. hem sizin hem de sitemizin kullanıcılarının bu konulara bilinci oluşsun. YAZDIKLARIMDAN SİTEMİZİN GÜZİDE USTALARI BİR RAHATSIZLIK DUYMAMALI. BU YAZININ TAMAMI PİYASADA KIÇI BAŞI OYNAYAN DANSÖZ KILIKLI TİPLERE DİKKAT ÇEKMEK VE DEFİNECİ KARDEŞLERİMİN BİLİNÇLİ HAREKET EDEBİLMELERİNİ SAĞLAYABİLMEK MAKSATLIDIR.