@Son imparator isimli üyemiz. maksat üzüm yemek ise o zaman sen doğal olan yerlerin birer resimlerini daha al. biz bir kere daha görelim o yerleri. sana neye nereye bakman gerektiğini gayet detaylı anlattım ben. sana söylediğim yerlerdeki yeni araştırmaların neler. biz adım attık sende bir adım daha at ki biz de yanlışsak yanlışımızı görelim anlayalım değilmi? hadi diyelim benim yorumumu beğenmedin. 10larca kişi sana farklı farklı bir çok yerde incelemeni yap dediler mi? dediler... sen bi anlat bakalım burada sana anlatılan tariflerden sonra ne gibi bulguların var. madem doğallar. o zaman doğal olduklarına ikna edecek resimlerini de ekleyiversen ya bize. ama şu da var, kesin iddia etmiyorum ama benim tahminimce sen bize o yörede sana özellikle sorulan birsürü noktalarda farklı açılarından çekilmiş 10 poz daha resim önümüze koyamayacaksın. niye biliyormusun? sana kale sordum var veya yok diyemedin, hamamı sordum var veya yok diyemedin, o özel ve güzel çeşmeden haberin bile yoktu ki bişey diyebilseydin... değilmi kardeşim. seni orda gezdirdiler. gördüğünden ötesini bilmiyorsunki yorumladıklarımızı bile belki de inceleyemeyeceksin. bu konu da böylece heba olup gitti. bu güzelim yer nasibi olana denk gelememiş demekki henüz. dost acı söyler arkadaşım sen yazdıklarımı 2-3 kez okuduğunda kendinde hak vermeye başlarsın içinde biraz samimiyet varsa. doğal yerlerle uğraşma,,, sağlıcakla kal.