burada ben olsaydım bence kendimce | Define işaretleri ve anlamları

burada ben olsaydım bence kendimce

cantar

Kullanıcı
bakıcı aranan file böyle yaklaşırdım...

filin kayıp olan burnu bu olabilirmi...

bu alandaki şekillendirilmiş her kayanın altı büyük birer zemin altı oda mezar olmaya müsait görünüyor

Filin kırık olan burnu nerede çevrede yakın bir alandadır muhakkak alıp götürecek halleri yok sanırım yada fili bu şekilde burnu kırık bir şekilde yaptılar ve bu bölgede uzaktan bakıldığında filin burnuna benzeyen bu yeri düzenliyerek aranılan her ne ise onu buraya gömdüler...

yeriniz çok güzel aradıklarınız taşların içinde desem belki inamıyacaksınız filinizin burnunu kesmişler
wol_error.gif
Orjinal halini görmek için buraya tıklayın.

bu filin arkası diyelim yanındaki ağaç bir anıt ağaç desem kabul görürmü yakınındaki diğer ağaçlar ince gövdeli o ağaçtan dökülen tohumlarla çıkmışlar orada sanki..
wol_error.gif

burnu kesik bir fil kulakları normal bir file göre küçük gibi duruyor
wol_error.gif

buda bir yılan ve ağız kısmında ekrana göre sağ tarafta bir giriş var sanırım.
wol_error.gif

burada daha belirgin
wol_error.gif

burada da belli sanırım ilk resim ve bu yer bana göre önemli ama burada daha bir çok güzel yerler de var sanırım....

şimdi diyelimki burada bir aldatmaca var kapatılmış yeri açtık ve bir şey çıkmadı veya açtık çok cüzi bir şey çıktı siz inanırmısınız başka bir şey veya şeylerin olmıyacağına çıkmıyacağına ..
ben inanmam niye derseniz bu kadarözenli itinalı işçiliği olan yerde çok cüzi bir şey olmaz çok şey olur tabii nasip ve kısmetimize yazılmışsa...

çevrede bir çok hayvanlara benzetilmiş kayalar var araştırma alanı çok güzel...

Burada evin tavanı tavanı gibi kayalık olan yerlerin altında ben boşluk yani bir oda olup olmadığını iyi araştırırım..
benden bu kadar söyleyebilecek olduklarımın hepsini söyledim...

Son düzenleme:

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Cevap: burada ben olsaydım bence kendimce bakıcı aranan file böyle yaklaşırdım...

7 veya üstü basamak
İnerek mi odaya girilecek ustam?
Paylaşım için teşekkürler(alkış)

Moderatör tarafında düzenlendi:

cantar

Kullanıcı
Cevap: burada ben olsaydım bence kendimce bakıcı aranan file böyle yaklaşırdım...

7 veya üstü basamak
İnerek mi odaya girilecek ustam?
Paylaşım için teşekkürler(alkış)
kayaların hepsi traşlanmış düzeltilmiş bir akıntı verecek eğim sağlanmış yağmur kar suyu girmesini engellemişler buda demek oluyorki burada kilere çok değer verilmiş basamak konusuna gelirsek onuda zaman gösterecek belki görürüz belki de görmeyiz ya nasip ne diyelim....:p

Son düzenleme:

cantar

Kullanıcı
Cevap: burada ben olsaydım bence kendimce bu çeşmedeki kaplumbağayı bu şekilde irdelerdim.

Burası bana göre bir kaplumbağa şeklinde düzenlenmiş kaya yığma mezarı
kafa kısmı kayaya bitişikmiş zaman içersinde kopmuş yada kopartılmış kopan yer renk olarak diğer kısımlara göre daha açık renkli olarak bariz belli oluyor.
Bakışa göre ekranın sağ tarafında kafa kısmı yere düşürülmüş veya düşmüş olarak duruyor.
Gözleri dahi yapılmış.
Kaplumbağanın ön ve arka ayaklarının arasından bir giriş olabilecek gibi gözüküyor yapılan oda hazırlandıktan sonra içerden çıkan kaya molozları parçaları kaplumbağanın üst kısmını bağa kısmını yapmakta kullanılmış üçgen olan taş bu yerin fazla uzakta olmadığını ifade ediyor..
Çevrede başka mezarlarda var sanırım çalı çırpılar kaldırıldığında söylediklerimin inandırıcılığını arttıracaktır sanırım.

Kare oyma açılmış hazırlanmış bir oda varlığının ifadesi

buradada bir giriş olabilir taş üzerinde kesme işlemleri yapılmış.

işçiliği ağır ama güzel bir yer....

Benden bu kadar....

cantar

Kullanıcı
Cevap: burada ben olsaydım bence kendimce

Kartalmışşşşş hhhhaaa hahaha güleyim bariiiiii o kuşşşşşş kuşşşşşşşş koptumkoptumkoptumkoptum

Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz derler ya ....

Şakası bir yana gerçekten bir güzel Kartal bu güne kadar da dinamitlenmeden patlatılmadan parçalanmadan dağıtılmadan kalmış olmasıda bir şans...

gelelim konumuza burada ben olsaydım bence kendimce

bu kartalı şöyle düşünürdüm .

kartalı başka yerde hazırlardım derken 50 km ötede değil 20 25 m yakınında kartalın arkasınıda bir oda gibi hazırladıktan sonra o kartalı getirir önüne dikerdim sanırımda öyle olmuş daha sonrada o zamanın harç ları her ne ise kenar açıklıkları da onlarla kapatır doğaya uydururdum
gören gözler gerçekten yavru kartalı da seçmişler onları kutlarım
Burası tek kelime ile güzel bir yer ama bir de kartlaın çevre fotografları helede 4 yönünü gösteren fotograflar olsaydı konu super ötesi olacaktı..

bu kartalın yavrusuna sanırım bir yılan saldırır şekilde fotografın ekrana göre sağ tarafının da fotografı çekilmiş olmuş olsaydı iyiydi ayrıca fotografın biraz daha uzaktan geniş açılı olarak çekilmiş olmasında o yerin bir yığma mezar olarakmı düzenlendiği yoksa her şeyi içinde barındıran bir alanmı olduğu daha iyi anlaşılacaktı..
Kartalın arkasındaki kaya içinde oda sol tarafta kapı gibi görünen yerde mezar hediyeleri hani bazıları kabul etmez müjdesi müjde yeri dediğimiz al bunu git fazlasına tamah etme bu sanada yeter sülalenede diye bırakılan kasa yeri de olabilir odaya girişte yani şurası..

benden bu kadar....

sondurak

Kullanıcı

,,çiçek sana,,Sayın Cantar Ustam Merhabalar İşte Buuu Süper Bir Çalışma Maşaallah c.c'cc Lütfen Devam Ediniz..çiçek sana..silah?...........Şaşmaz............;)..:)..

HÜDAİ

Kullanıcı

Emeğine sağlık güzel bilgiler güzel düşünceler

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Eline sağlık ustam(alkış)

cantar

Kullanıcı

Bu yer henüz ellenmemiş ise bu kartalı tam merkez alarak geniş açı bir kaç fotografı ve 4 yönünün manzara fotografı olsa iyi olur...
sağda ve solda iki adet göz gibi üstünde oluşumlar olan kayalar (kırlangıç kuşu yuvası gibi duruyor )ve yılan çok güzel düzenlenmiş daha bir çok şey var ama resim flu çıkmış daha iyi fotograf çalışması olursa daha iyi sonuçlar alınır diye düşünüyorum...

Son düzenleme:

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

cantar ustam. sağolun. filimiz hakkındaki görüş ve önerileriniz ayrıca bize ayırdığınız zaman için de ayrıca çok teşekkürler. fil burnu durumuna gelince çok haklı olabilirsiniz. bizim kıt aklımıza gelmeyen bir detayı bize aktardınız. bu gözle bakmamıştık . bizim çektiğimiz açıdan o üst üste olan yapı buruna tam anlamı ile benzemezken başka bir açıdan fazlası ile benziyor olabilir. kaldıki dediğiniz gibi bizim balığa sizin ise yılana benzettiğiniz kayalardada altında bir sistem olduğuna kanaat getirdik. yanlız burasının işi bir hayli emek caba para zaman istiyor. ve malesef birazcık göz önünde bir sit alanı :( (ilan edilmemiş ama bariz sit alanı) ve biz şu an yetersiziz. öncesinde bir orta hallice yer bulup çıkarmak gerek. sonrasındaysa hak teala bize yazdı ise zaten eninde sonunda olur. buraya ya bir sponsor lazım. yada biraz beklemek lazım.

bu kadar mal bize bir anda çok gelir :)

Üst Alt