burada ben olsaydım bence kendimce | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

burada ben olsaydım bence kendimce

cantar

Kullanıcı
Cevap: burada ben olsaydım bence kendimce

burada ben olsaydım bence kendimce türbeler mevkii yanı, kuyu, maşatlık birde kudretten ışıklı camimiz.

bu kuyu bu şekilde kapatılmış doldurulmuşsa ben bu kuyunun suyunun içine ta dibine kadar içindeki taşları tek tek dışarı çıkarırdım temizlerdim....

bu ağacı kanser eden ur landıran nedir kovuk açan dip tarafından agacı çürüten güç nedir niye çevredeki başka ağaçlarda bu şekilde deformasyona sebeb olan nedir araştırılması gerekir.

kovuğu yıldırım meydana getirmedi ise içine daha önce konulmuş bir şey oluşturdu ise veya altında köklerin arasındaki bir şey oluşturmadıysa falanda filanda işte anlayın artık :eek:

Üzerine yıldırım düşmüş ağaçlar ve çevresi makbuldür eftaldir.....:(

Son düzenleme:

ertug

Kullanıcı

usta güzel bilgiler yüreğine sağlık saygılar

cantar

Kullanıcı

burada ben olsaydım bence kendimce dikdörtgen oymalar

4OXT.jpg

arkadaşım ayağının altındaki yer tıpalanmış kapatılmış olarak bariz görünüyor ön taraftaki kaya parçaları moloz taşlarda açılan yere oda veya odalara ait malzemeler yere paralel yapılan oymalar bulundukları kayaların altında variyetleri vardır dikkat edersen kayanın üzerinde yağmur girmemesi için saçak gibi taştan çatısı yapılmış

bence başka yere bakmana gerek yok
ama yinede sen bilirsin.....

cantar

Kullanıcı

wol_error.gif
Orjinal halini görmek için buraya tıklayın.

wol_error.gif

wol_error.gif

burası bence hali hazırda boşaltılmamış çok dikkatli bir araştırma yapardım

cantar

Kullanıcı

burada ben olsaydım bence kendimce bu çeşmede

çeşmenin ilerisindeki sol tarafındaki 3 siyah kayayı daha sonra baktığı yeri ve çeşmenin üst tarafındaki araziyi ve çeşmeyi çektiğin yerdeki duruşuna göre sırt ard tarafının manzara fotograflarını çekerdiim....

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

cantar ustam sizi gerçekten takdir ederek izliyorum. yorumlarınız gerçekten hoş. ama benim hoşuma yorumunuzdan çok foruma kazandırmış olduğunuz akıcılık hoşuma gitti. gerçekten farklı bir bakış açısı ile bizlerde zaman zaman bakıyoruz ama bunu bu şekilde yap diye herbir konu için dile getiremiyorduk farkedemediklerimizi BUARADA BEN OLSAYDIM KONUSUNDA FARKEDİYORUZ ve gezdiğimiz alanlarda nasıl yol izlemeliyiz bu konuda farklı bir bakış açısına sahip oluyor eksiklerimizi görüyoruz. bu konu artı repi fazlası ile hak eder oldu. EMEĞİNİZE SAĞLIK USTA.

sondurak

Kullanıcı

çiçek sana,,Sayın Cantar Ustamıza Egitim Ve Ögretim'le Alakalı Mükemmel Çalışması İçin Çoook Teşekkürler... Lütfen Devam Ediniz Sayın Ustamız Saygılarımızla...çiçek sana........silah?.........Şaşmaz...(alkış)...Evveli'allah c.c...

cantar

Kullanıcı

[YOUTUBE][/YOUTUBE]burada ben olsaydım bence kendimce eski rum yerleşim bölgesi

Burada dikkat edecek olursanız bir taş diğerlerinden farklı olarak şekillendirilmiş hem kalbe benziyor hemde taşın kaymamsı için kilit yeri yapılmış yani çekebilmek açabilmek için ama yinede çok dikkatli olmak gerekir kafanıza her an çökebilir..

soruyorum üst üste taşı kayayı koyacaksın gömüyü mezarı başka bir yere yapacaksın böyle bir şey olurmu bence olmaz ...
alttaki sarı yeri çektiğini düşün üstteki parça taşlar her an üzerine yıkılır bir nevi tuzaktır bu ancak bir bir taşların birbirleri üzerinden kaldırılması suretiyle sonuca ulaşılır..
Her halde anlatabilmişimdir...

burasıda resimden anladığım kadarı ile o zamanın harcı ile burası işlenilmiş resim fotograf daha iyi çekilmiş olsa bölgenin yerin fotografları olsa daha iyi yorum alır her iki yer içinde söylüyorum....

Son düzenleme:

cantar

Kullanıcı

burada ben olsaydım bence kendimce Murçlu kare ve dikdörtgen oymaların olduğu yerde

sevgili dostum novanda sol taraftaki üçgen işaretini herhalde görmüşsündür şimdi ekranın sol tarafına bakmayı bırakıp sağ tarafta yosunlu bölgeye bak oradaki tıpayı kapatmayı görmüşsündür umarım bu sadece birisi diğerleride bu bölgeyi fazla uzaklara gitmeden iyi bir fotograf çalışması ile kontrol etmen inşallah bizlerinde yardımları ile sonuca ulaşabilmen dileğimiz..

Bu kartalı bu kadar üzen ne sence benden başkasına yar olmasın diye gagasını kıranlar mı yoksa çok sevdiği bir şeyi kaybetmesi mi
yuvada oturur vaziyette altıma bak diyor ister bakarsın ister bakmazsın o senin tercihine kalmış....
Yoksa çok dere çok tepe gezersin çok yerleşim yeri ararsın etrafta...
açılan yerin moloz taşları da çevrede fazla uzağa atmamışlar ..

burayı patlatmaya uğraşmışlar patlatabilmişlermi bilemeyiz gaybı Allah bilir diyelim anıt ağacı da duruyor oduna ihtiyacı olan kişiler kesip yok etmemişler...

NOVANDA

Kullanıcı

Eline emeğine geniş yüreğine sağlık ustam çok teşekkür ederim .

Üst Alt