mezarların en altında mahsenin var fakat tehlikeli,tılsımlı ve zor işciliklidir.buraya izinde alamassın! işin zor kardeşim allah kolaylık versin
teşekkür ederim usta yorumunuz ve konuya olan ilginizden dolayı. allah hepimizin yardımcısı olsun.mezarların en altında mahsenin var fakat tehlikeli,tılsımlı ve zor işciliklidir.buraya izinde alamassın! işin zor kardeşim allah kolaylık versin
usta öncelikle teşekkür ederim. çivi l tipi temizlenmemiş kaya yazıyor ya ona bakıyor. baktığı l tipi kayanın hemen sırtına yapışık v şeklinde kesik olan kaya var.çivi dede mezarınımı gösteriyor üçgen yapan ağaçların orta kısmındaki alanı ot yapısını incele veya hemen altında taş olan ağacı irdele
ooooooooooooo mubarek neredesin yaww hayırdır bir gittin pir gittin bende bu ihhtiyar nereye gitmiş diyordum sonra metin usta arar durur seni.....çivi dede mezarınımı gösteriyor üçgen yapan ağaçların orta kısmındaki alanı ot yapısını incele veya hemen altında taş olan ağacı irdele
CANTAR ustam hoşgeldin sefa getirdin özledik seniçivi dede mezarınımı gösteriyor üçgen yapan ağaçların orta kısmındaki alanı ot yapısını incele veya hemen altında taş olan ağacı irdele
sempatik kardeşim seni ve yerlerini çok merak ediyorum ayrıca biliyorum defineci merağı saklı olanı bulma sevdası lakin seninki biraz daha gelişmiş evrimleşmiş olmalı ki o kadar yerler verdik birini acaba diye merak edip sonuçlandırmadın Hayret yahuu --Birdaha yorum yapmıyacağım seni izlemeye devam ediyorum
Ustam öyle güzel özetlemişsiniz ki beni, çok mutlu oldum. emin olun bu konulara çok yabancı birisiydim. şuan sizlerin sayesinde emin olun bakış açım değişti. görünmez olan herşey sanki sihirli değnek deymişcesine görünür oldu. lakin en başdada söylediğim gibi araştırmayı seviyorum ava gittiğimizde,çaya gittiğimizde,mangala gittiğimizde,balığa gittiğimizde, bu tür yerlerle ilgilenmek hoşuma gitmeye başladı. çalışma yapmayı hiç düşünmedim. sadece sır perdelerini aralayıp görünmeyeni görmekti derdim. şuan sizler kadar olmasada görüyorum. buda beni çok mutlu ediyor. ayrıca burada çok kişi gezinmiş. kazı yapmış. orayı burayı kurcalamış. ama boş nedenmi? çünki bilgi,tecrübe, öyle önemliki anlatamam aslında anlatılması ve devamlı insanların bilgilendirilmesi geren bir konu. onların boş gezdiği yerlerde ben dolu olacak yerleri gördüm. işaretlerin benim bölgemde nedemek istediğini anlamaya başladım. bilgisiz tecrübesiz birşeye dalmanın ne kadar mantıksız olduğunu anladım. ve son sözüm sizlerden öğrenmeye devam edeceğim Allah sizlerden razı olsun... Saygılarımla.