Orası simdi kasamı guldurmeyin beni
ilginç bir yapıya sahipsiniz, kasa deyince gülen pek fazla kişi tanımıyorum.Orası simdi kasamı guldurmeyin beni
kasa olabilir veya bir oda işaretide olabilir araştırma yapmadan belli olmaz.kasa ise horosan sıva mutlaka kullanılmıştır.peki her yapılan horosan dışardan bakmakla anlaşılırmı.anlayamassınız eğer daha önce horsosan görmeyen adam çözemez. ama horosanmı değilmi anlamak için çok pratik bir yöntem var.biz bunu denedik ellirinde horosan parça olanlarda denesin. tuz ruhu arkadaşlar bu madde horosanda çok değişik reaksiyon gösteriyor. normal kayada az köpürürken horosanda resmen bir metre yukarı sıçrıyor ve delemiyor.
valla üstadım bu işle uğraşanlar cocuk değil. artık günümüzde pek cahil insan kalmadı.belirtim bir metre duman çıkar diye,sonra horosanı çok değineci bilmez buna eminim.bilenlerde bu denemeyi evde yapmaz.ha uyarmak gerekliyse şu şekil uyaralım asla tuz ruhunu alemiyon kaba koymayın çünki aynı horosanın reaksiyonları gösterir.sakın evde denemeyin diye, uyarımızıda yapalım,
kullanırkende dıkkat edelım,kendimizi yakmayalım.
bilgi ve paylaşımın için tesekkur ederım.