Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kazılan yer
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o çöküntüye göre bişey yapamayacağını anlamıştırsın buranın işçiliği çok ağır vede bir okadar resmiyet ister ama sana tavsiyem o işaretlediğin alanı ben olsam ufak bi cihazla gezerdim bu alanda bişey bulunmassa hiç bi alanda bulamasısın yaşam net gözüküyor artı olarak dediğim gibi mağra içleri cihazla şüpeli yerleri konturol edilecek bu işle uğraşıyosan hem makinan hemde çubuğun şart olacaklar arasında daha bir sürü malzeme var olacaklar arsında tahta çekiçle şüpeli yerlerde veya horasanlı yerler varsa boşluk sesi aramalısınki kasa türü veya horasanlanmış hediyelik varsa bulabilesin saygı vede sevgilerimle çözülecek bi işaretin yok bence yada varda biz göremiyozmu varsa işaret at çözelim el işçiliği net gözüksün her işaret para değil onuda belirtim kimisi taş kesim izleri murç deliklerini işaret çözemdiler diye atar ama bunlar çözülmüş vede peşine gidilmeyecek işaretler olduğu için kendini boşa yorar çözdürmeye uğraşır inşallah anlatabilmişimdir saygı vede sevgilerimi sunarımcarpı ısaretının orda bı magara var ve onunde bı dıkılı tas asagıda ıse toprakda az gocuk var ıkı tane yan yana hemen hemen
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi