Degirmen taşı kesdik yarım bırakdık

Concuk

Kullanıcı
Senin koydugun resmi kirmiziya boyamıssin Okunmuyor , biraz büyüttüm ama ne oldugu yinede belli degil ama yazdigim gibi o mezar yani anıt mezar bunlar, resimlerde var ,da kapali ,
b
Srn yine okumamissin ,Ben tarif etmişimya
tekrar döndüm cahil aklımla okudum orda bakraç taşıyan kız resminden bahsetmişsin
bakraç taşıyan kız resmimi oynayan kız resmimi?
çünkü ikisi ayrı şey
izah ettim yine edeyim kırmızılar yazı yazıları görmeyesınız diye kırmızıya boyadım resimleri net görüyorum yaşınız kaç bilmem ayrıca telefondanmı bakıyorsunuz onuda bilmiyorum

Concuk

Kullanıcı
Mezari hicmi gormedik demissin de görmüşşun gormemissin bilemem , Hem bunu neden bana yazıyorsun benimle bir derdinmi var, Pek.oyle bilgi alis verisi yapacak gibi yazilarada benzemiyor yazdiklarin, Derdin ney ?
çok önemli bir adam olsay belki olabilirdi
konuyu başka yere çekme soru soruyorum cevap vermeyeceksen anlarım
ama hakaret küfür etmeden bir forum sitesinde soru soramayacakmıyız?
nooluyoruz usta ? az sakin

balkaya34

Vip Üye
b

tekrar döndüm cahil aklımla okudum orda bakraç taşıyan kız resminden bahsetmişsin
bakraç taşıyan kız resmimi oynayan kız resmimi?
çünkü ikisi ayrı şey
izah ettim yine edeyim kırmızılar yazı yazıları görmeyesınız diye kırmızıya boyadım resimleri net görüyorum yaşınız kaç bilmem ayrıca telefondanmı bakıyorsunuz onuda bilmiyorum
Bu yazina göre anladigim ? Okumadan cevap yazıyorsun, Orayi tekrar oku ,Bakracli kiz ayri ,Yani bakracli.kuzida devirmis goturmusler demisim,
Yasimi sormussun Telefonlami yaziyorsun demişsin neden niye sordun?

Concuk

Kullanıcı
Bu yazina göre anladigim ? Okumadan cevap yazıyorsun, Orayi tekrar oku ,Bakracli kiz ayri ,Yani bakracli.kuzida devirmis goturmusler demisim,
Yasimi sormussun Telefonlami yaziyorsun demişsin neden niye sordun?
bakraçlı kız ayrıysa oynayan kızların neye benzediğini nerde yazmışsın göremedim?

balkaya34

Vip Üye
çok önemli bir adam olsay belki olabilirdi
konuyu başka yere çekme soru soruyorum cevap vermeyeceksen anlarım
ama hakaret küfür etmeden bir forum sitesinde soru soramayacakmıyız?
nooluyoruz usta ? az sakin
Seninki soru sormaya hic benzemiyor , Isdersen burda keselim usda,

balkaya34

Vip Üye
Tabiiki var, ama bu tas şuan yok ve birde Omuzunda bakracla su tasiyan kizda belgekerde var ama onuda söküp götürmüşler,
1976 da orda calisan arkadas da benim arkadasim.birlikde hareket ederiz

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251219-214543_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20251219-214543_Samsung Internet.jpg
    425.2 KB · Görüntüleme: 5

balkaya34

Vip Üye
sen beni boşver oynayan kızlar neye benziyor?
Ben bu kizlsrin Mubadele yiilarinda sökulup goturuldugunu yazmisdim , yani gormedim ,
Bak USDA ben bu zamana kadar kimseyi kirmadim üzmedim benden uzak dur , Derdin nedir bilmiyorum ama her neyse git baskalariyla yazış sohbet et benden uzak dur,
Keselim.burda sohbeti ,

Concuk

Kullanıcı
ben ne yaşıyorum anlamadım tabiki var demiş bu oynayan kızların neye benzediğinin açıklamasımı?
usta bak emin ol seninle sorunum yok sen oynayan kızlar var deyince ben resmini attım görmemişsen gör bil diye ama sen benim bilgimin yanlış olduğunu söyleyince neye benzediğini sordum anladığım kadarıyla bilmiyorsun
bilmiyorum demen bu kadarmı zor?

Concuk

Kullanıcı
Ben bu kizlsrin Mubadele yiilarinda sökulup goturuldugunu yazmisdim , yani gormedim ,
Bak USDA ben bu zamana kadar kimseyi kirmadim üzmedim benden uzak dur , Derdin nedir bilmiyorum ama her neyse git baskalariyla yazış sohbet et benden uzak dur,
Keselim.burda sohbeti ,
yahu sen yöneticisin kime sorup bilgi alacağız?
konuyu nerden nereye getirdin
bilmiyorum de bende başka yere bakayım

Üst Alt