değirmen ve çevresi... | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

değirmen ve çevresi...

ASİAVCI

Kullanıcı
Cevap: değirmen ve çevresi...

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

teşekkürler ustam h harini farkedemedim çok kısa sürede resimlerim tekrar

1461 trabzonlu kardeş. doğal gördüğün şeylere her zaman şüphe ile yaklaşmalısın. ve dediğim gibi net resimlerle geliceksin ve bol resimle geleceksin ki sonuç alabilesin. cevreyi anlatacaksın. çektiğin resimlerin yanına yön bilgileri ekleyeceksin ki para bulacaksın. konunun takipçisi ol kardeşim. burası gerçekten güzel yerde, işi bilene, ilgi gösterene. çevrede başka emareler de görmüş olman lazım. bunlardan hiç bahsetmedin bize????????

değirmenin menşei konusunda gıcıklanmaya başladım. bu siluetleri ve işaretleri gördünmü aklım başka bi yere kayıveriyor hemen. yukarda bahsettiklerimi sorularımı ve alttaki resimde sorduklarımı yanıtlayıver kardeş. allah işini rast getirsin.

Son düzenleme:

METİN

Kullanıcı

güzel yorumda bulunmuşsunuz
ufuk kardeşim neye dayanarak
bu yorumu yazdınız bilemiyorum ama
gerçekten şelalenin bir bölümünden
giriş var ve kayadada işareti mevcut

ufuk14

Kullanıcı

kayalardaki işaretlerden metin ustam.benimdedigim üçgen asi ustanın cizdigi üögen ve catlak aşşagıya dogru gidiyo.
ve bu tür şelalelerde kücük olan taraf daima önemlidir.o kücük akara sonradan yön verilmiştir.saygılar

61leeee

Kullanıcı

ustalar bana bu resimleri arkadaşım verdi bende daha gidemedim ama haftaya inşallah...bende fazla bilmiyorum ama bildiğimi anlatayım...murçlu kaya değirmenin 40 metre mesafesinde kuzeydoğusunda sanırım...harbici ustamın dediği domuz çift akan şelaleye bakıyo...ilk paylaştığım resimlerin ikincisinde solda domuz kafasını görebildiniz mi bilmem değirmene 50 mt ve değirmen tarafına bakıyo...dediğiniz yerler yarın çekilecek tekrar atacağım bi kaç resim...dediğim gibi çift şelalenin sağdan akanı kayayı yarıp kanal yapmışlar ve suyu ordan vermişler ve kare oymanın solundan dik çıkan ve sağına doğru korner çizgisi gibi kavis yapan çizgi var sizce kapak olabilir mi saygılar...

İRON

Kullanıcı

s.a mubarek kardeşim.mekanımıza h.g.gelişinlede güzel resimler getirmişsiniz maşaALLAH,ın var tebrik ederim.evet usta yerin hakkatende çok güzel.zaten apa açık oratda iaşretler buyuk ustalarımızda güzel yorumlar yapmışlar.bizde acizane bir fikrimizi söyleyelim dedik.inş bu fikrimde yanılmıyorumdur.işaretlerdende anladığımız kapalı bir alnı vermekte.ve girşide çok uzak olmadığı kanuısındayım.şelalenın sağında merdiven görünmekte o merdivenleri aşaığıdada vermiş sana zahmet bi bakabilirmösin kaç merdiver var aşağıdakilerle auynımıdır.aşağıdaki merdivenleri işaretledim.zaten.içerisi oda olduğu alşikardır odanın içindede ya toplu mal ya lahit mezar yada güzel bir kralın kraliçenin yada ozamanın buyuk adamalrından birinin mezarıdır diye düşünüyorum.en doğrusunu ALLAH c.c bilir.kaRE İÇİNE ALDIĞIM BÖLÜMÜ Bİ ZAHMET BOŞLUK TESİ UYGULARMISNIZ o bölümde giriş olduğunu tahmin ediyorum.inş sizlere bi katkım olmuştur.. şimdilik kısa kesiyorum zamnaın oolmadığı için kusura bakma.buyuk ustalar zaten sölenmek isteneni sölemişler uygulamanda fayda var.rabbim yar ve yardımccımız olması dileği ile. selametle kalınız...kolay gele....

Son düzenleme:

61leeee

Kullanıcı

yorumlar için çok sağolun ustalarım burda bir mi birden fazla mı oda var acaba bi de papatyalar neyin nesi saygılar...

METİN

Kullanıcı

papatya ile şelaledeki mihrap arasında ne kadar mesafe var

Üst Alt