değirmen ve çevresi... | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

değirmen ve çevresi...

61leeee

Kullanıcı
Cevap: değirmen ve çevresi...

metin ustam ancak 20 gün sonra buraya gidebilirim ama ortalama olarak söylüyorum papatyanın yüksekliği 1.5 metre dairesel alanın çapıda 55-60 cm civarında

trajan

Kullanıcı

dörtgen oymanın arka tarafında bindirme taşlarla kapalı bir giriş olmalı boşluk testi yaptınızmı hiç ve ayrıca şelale suyunun döküldüğü yerde sondan 3.fotoğrafta domuz başı net belli o kısma ait fotolar atarsan iyi olur

61leeee

Kullanıcı

dikdörtgen oymanın olduğu kaya da boşluk sesi geliyo gibi domuz başı evet ama tehlikesi var mıdır onu bilemiyorum...

61leeee

Kullanıcı

arkadaşlar kare oyma resimdeki giriş gibi duran papatyaya bakıyo...değirmenin yukarı çıkan 10 basamağı var.dereden değirmene çıkan 3 basamak var birincisinde de çarpraz kanal yapılmış....değirmene bağlanan su yaklaşık 100-150 metre yukarıdan alınmış yüzde yetmişi de kayayı yararak getirilmiş olup değirmen yanın da olan iki şelale el ile yapılmıştır

61leeee

Kullanıcı

157411042013528.jpg

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

trabzonlu kardeşim. şu işi taksit taksit yapma ustam. ustaların sorduğu yerleri araştırdınmı boşluk testleri uyguldınmı? size sorulan yön bilgilerine 45 gündür cevap vermediniz. kanas usta sormuştu. birçok yerden de bahsetmişti. halen bir cevap vermediniz. 45 gün sonra merdivenin ilk basamağının tek resmi ile mi döndünüz? lütfen biraz daha gayret gösterin. yardım edersen yardım bulursun. bunu unutmayalım. birçok ustamız da ayrıca size yardımcı olacak yorumlarda bulundular. devamını getirelim şu işin. hadi bi gayret etraflıca sorulanları ve merak edilenleri görelim. araştırmamıza ona göre devam edelim. sizcede güzel olmaz mı? yön bilgilerini ekleyin onları öğrenelim. cevredeki ağaçlardan bahsediverin. saygılar

KANAS_USTA

Vip Üye

trabzonlu kardeşim. şu işi taksit taksit yapma ustam. ustaların sorduğu yerleri araştırdınmı boşluk testleri uyguldınmı? size sorulan yön bilgilerine 45 gündür cevap vermediniz. kanas usta sormuştu. birçok yerden de bahsetmişti. halen bir cevap vermediniz. 45 gün sonra merdivenin ilk basamağının tek resmi ile mi döndünüz? lütfen biraz daha gayret gösterin. yardım edersen yardım bulursun. bunu unutmayalım. birçok ustamız da ayrıca size yardımcı olacak yorumlarda bulundular. devamını getirelim şu işin. hadi bi gayret etraflıca sorulanları ve merak edilenleri görelim. araştırmamıza ona göre devam edelim. sizcede güzel olmaz mı? yön bilgilerini ekleyin onları öğrenelim. cevredeki ağaçlardan bahsediverin. saygılar

doğru söze ne denir...
harbi adamsın ciğerim...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt