Cevap: dere kenari 3 kaya ve murç deliği
elinize yüreğinize ve emeklerinize sağlık ustalarım. bu kadar güzel,anlaşılır ve gerçekci bilgiler,yorumlar karşısında şapka cıkartılır..
ben şu an o bölgede değilim, orası bana yaklaşık 300km uzaklıkda.bu bilgilerden sonra,keşke şimdi orda olsam diyorum
bu 3 kayanın olduğu yerin bu kadar önemli olduğunu bilseydim,tüm vaktimi burda gecirirdim. ben tüm zamanımı bu 3 kayanın yukarısında kalan zirveye yakın bi düzlükde gecirdim...
bu 3 kaya yolun T yaptığı yerde bulunuyor! murclu kayanın arkasındaki ana kayayı karşıma alınca, yaşlı armut ağacı solumda az yukarda kalıyor!
benim icin aslında definecilik bu noktadan sonra başlıyor yani bu 3 kayanın hemen arkasındaki yoldan yukarıya çıktığımda işaretler beni karşılıyor! zirveye yakın bi yerdeki düzlükde yığma ve kabartma hayvan figürlü kayalar var uçuruma bakan ve klavuz taşları mevcut uçurum kenarına dikili... klavuz taşlarının bittigi yerde kapalı bi yer var!
konuyu dağıtmak istemem ustalarım..benim bu 3 kayanın olduğu yerden pek fazla fotom yok bu yüzden izin verirseniz diğer bölgenin resimlerine geçmek istiyorum..
tekrar tekrar çoook teşekkür ederim kıymetli ustalarım