Hoşgeldiniz hayırlara vesile olması dileğiyle.Deve heykeli uzerinde V sekli var cubukla baktim arkasinda bosluk verdi makina olmadigi icin derinlik nedir falan bilmedigim icin is basina geçemiyordum yardimci olacak varmi?
Alt kisminda akar su var ust tarafi agaclik zaten mevki olarak dagin zirvesi diyebilirim. Alt yamaclarinda (deveden baya uzakta) mezar odalari acmislar oncedenHoşgeldiniz hayırlara vesile olması dileğiyle.
Bunun üst tarafından patika geçermi, kaleye mesafelimidir.
Videonuzu youtube yükleyip sonrada linkini buraya atabilirsiniz.Video yukleme formati olsa deveyi daha net gosterebilirim
Videoyu yükleraenşz deve olup olmadığı yönünde hemfikir olmuş oluruz.Alt kisminda akar su var ust tarafi agaclik zaten mevki olarak dagin zirvesi diyebilirim. Alt yamaclarinda (deveden baya uzakta) mezar odalari acmislar onceden
Yeri taniyabilirler instagraminiz varsa dm den göndereyimVideonuzu youtube yükleyip sonrada linkini buraya atabilirsiniz.
Size başka link vereyim oradan yüklersiniz. Instgram vb şeylerle irtibat kurmamız site kuralları gereği yasak. Hem burdan daha sağlıklı olur diğer ustalarımızda görmüş olur.Yeri taniyabilirler instagraminiz varsa dm den göndereyim
Reis keske video atabilsemGardaş mevcut fotolara göre deveden çok yumurtaya oturmuş bir tavuk gibi geldi bana