Devenin arkasindan son gosterdigim kayayakadar L seklinde bosluk veriyor. Bu videoyada bakin ustalar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bi heykel var amaDeve konusunda şüpheliyim ustam. Diğer ustalarda bir baksınlar.
Ne olduğu anlaşılsa bşr fikir edinilebilirdi. O yüzden size patika ve mesafeli kaleyi sormuştum. Deveyi teyyid etmek için.Bi heykel var ama
V seklinin ucunda cam agacinin altinda ust uste uzun kalin taslar var uzeri toprak olmus yamac bi alan makina olmadan zor sanirimVideo da çökmüş köpek gibi birşeye benziyor. Yakın çevrede başka birşey yok mu
Gardaş hele sen ağzındaki baklayı çıkarda ona göre yardımcı olalım inşallahBi heykel var ama
Kale den hic bahsetmedi bolgedeki arkadas bi arastrayim sorayimNe olduğu anlaşılsa bşr fikir edinilebilirdi. O yüzden size patika ve mesafeli kaleyi sormuştum. Deveyi teyyid etmek için.
Reis ben hep deve diye gordum simdi siz olmayabilir deyince bende supheye dustumGardaş hele sen ağzındaki baklayı çıkarda ona göre yardımcı olalım inşallah
Gardaş etrafında yermi metreye kadar zemin alt arayın 21 ri geçmez birde güzel bir sonum yapaydın tadından yenmezdiReis ben hep deve diye gordum simdi siz olmayabilir deyince bende supheye dustum
O makinayi bi bulsak zaten haftasonu guzel bi video cekeyim ozamanGardaş etrafında yermi metreye kadar zemin alt arayın 21 ri geçmez birde güzel bir sonum yapaydın tadından yenmezdi
Reis keske video atabilsem