Size başka link vereyim oradan yüklersiniz. Instgram vb şeylerle irtibat kurmamız site kuralları gereği yasak. Hem burdan daha sağlıklı olur diğer ustalarımızda görmüş olur.
Size başka link vereyim oradan yüklersiniz. Instgram vb şeylerle irtibat kurmamız site kuralları gereği yasak. Hem burdan daha sağlıklı olur diğer ustalarımızda görmüş olur.
Olur tabi
Dikkat etmedim patika varsa nasil bi yol izlenmeli. Cunku baktigi yer kafasi saga dogru bakıyorFotoğraftan pek anlaşılmıyor. Eğer dediğiniz gibi deveyse çökmüş deve gibi olduğunu düşünüyorum. Her devenin parası farklı yerdedir çökmüş devenin hörgücü varsa kesinlikle kontrol et. Eğer baktığı yönde 20-30 metre mesefade patika yol varsa iş biraz daha değişiyor. Konunun gidişatına göre eklemeler yapmaya çalışırız .
Bencede tavuk yada kanatlı birşey işte. Genelde suya yakın güvercin olur.Gardaş mevcut fotolara göre deveden çok yumurtaya oturmuş bir tavuk gibi geldi bana
Video da çökmüş köpek gibi birşeye benziyor. Yakın çevrede başka birşey yok muBuyrun dostlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Deve konusunda şüpheliyim ustam. Diğer ustalarda bir baksınlar.Buyrun dostlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.