Deveye benzettim ama... | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Deveye benzettim ama...

enesgulcan

Kullanıcı
Kayanin sivri burnunun baktigi sol ust capraza dogru .tam sivri burnun karsisinda 40m civari yerde zemine duz bir kaya varmi kontrol et. Varsa resimle karsi alani.devamini teyitten sonra yazacam.
Tamamdır hocam. Hafta sonu mutlaka drone ile çekip yapıp size ileteceğim. Yağmur vs yagmazsa.

TimuR964

Super Moderatör
doğrusunu canlı olarak sen gördun bizim yanılma payımız çok yüksek yıldız olan yere cihazla kontrol sağlayın .*TÖVBE*

enesgulcan

Kullanıcı
Bu kayalığın arka bölümden resimler çekin sarı yuvarladığım yerde durup daha geriden kayanın resimleri gerek. Ve o kanalın olduğu bölüm ile onun arka yani kayanın arka bölümü ve kanalın resme göre bizden yana olan bölümün alt kısımlarını resimleyiniz. Burada ilgi çeken işçilikler var. Kaba duruyor amma var..mavi çember içindeki bölümüde her açıdan resimleyiniz
hocam bu videoda detaylı video çektim. 4k 30 FPS izlerseniz daha net görüntü elde edebilirsiniz.

enesgulcan

Kullanıcı
Kayanin sivri burnunun baktigi sol ust capraza dogru .tam sivri burnun karsisinda 40m civari yerde zemine duz bir kaya varmi kontrol et. Varsa resimle karsi alani.devamini teyitten sonra yazacam.
hocam bu videoda detaylı video çektim. 4k 30 FPS izlerseniz daha net görüntü elde edebilirsiniz.

aga_0074

Kullanıcı
Deve dedigin yer tamamen doğal bir kaya oluşumu, ama bu resimde madem tümülüs var ve varken, senin ne işin var ki orda ,

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-09-23-37-02-864-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-09-23-37-02-864-edit_com.android.chrome.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 10

aga_0074

Kullanıcı
Bak köyler de tümülüs arkasinda kaliyor 😂😂😂 ama sen yinede yapma oyle seyler , yasak , olmazzz , 🤤🤤🤤😉😉😉

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Selamün aleyküm Tümülüs ün üstüne çık güney bati dadir girişi toprak katmanının sifirindadadir karpuz dilimi gibi düşün dört de biri ni yasak Kelime video nuzda uzun olan yerin üstünde şekilli taşlar varmıdır sonra bu uzun toprak yigma olan yerin yaklasik 30 cm gibi altinda mıcır taşları varmıdır @Kervan07 ustamın dediği gibi yere benziyor burası Tümülüsden de güzel çubuk ile boşluk bakin değerli testi yapınız teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Üst Alt