dikdörtgen ve odaları. | Define işaretleri ve anlamları

dikdörtgen ve odaları.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

değerli arkadaşlarım,zemine yakın dikdörtgen.sağ alt kısmı açık akarlı.bir bayana ait olup değerli iki odası mevcut. çok titiz ve her türlü araçlarla incelenerek, içeredeki malzemelerinden mezar sayısına kadar su götürmeyecek bir açıklığa kavuşmuştur. girişinden mezar sayılarına ve odaların olduğu kısma kadar resimlerde görünmekte.ben çizmeden değerlendirme yapmak isteyenleriniz olabilirmi? sağlıcakla.

ankara

Güvenlik
Kullanıcı
Cevap: dikdörtgen ve odaları.

ustam tüm resimleri itinayla inceledim buradan benim çıkardıgım buranın yerleşimi çok uzun yıllara dayanıyor ve işçiliği baya zorlu adamlar buraları ince ince işlemişler dışarıdan belli olmasa da yerin altı çok güzel ve bereketli bence.

ikizceli

Kullanıcı

ustam tüm resimleri itinayla inceledim buradan benim çıkardıgım buranın yerleşimi çok uzun yıllara dayanıyor ve işçiliği baya zorlu adamlar buraları ince ince işlemişler dışarıdan belli olmasa da yerin altı çok güzel ve bereketli bence.

;) hemde nasıl. yalnız arkadaşlarımız ya her şeyi bizdende iyi biliyor yada gerek görmüyor. katılım olmayınca heves kırılıyor.sanıyorum keseceğim. halbuki bayağı bir hazırlığım vardı.
sevgili ustam sana şimdi detaylandıracağım. kalbi sevgiler. sağlıcakla.

ikizceli

Kullanıcı

son resim içerdeki mezar sayısını veriyor.
7m.tünel uzunluğu.

ikizceli

Kullanıcı

şu an 8 tane konuyu takip eden misafirimiz mevcut.değerli arkadaşlarım, kolay ulaşılamayacak değerli detayları görmek ve bilgilenmek için üye olmanız sizin menfaatinizedir.
hurafelerle kulaktan dolma veya atmasyon gerçekten tamamen uzak gereksizler yerine organik sunumları tercih etmenizi öneririm. takdir ve tercih sizlerindir. YÜCE RABBİM kalbimizide niyetlerimizide en iyi bilendir.

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı

İlk öncelikle hoşgeldin ikizceli ustam valla gelirkende eli boş gelmemişsin hani alan bence tespit için oldukça zorlu tabi sizingi tecrübeli ustalarımız için okadar zor olmamıştır paylaşımın ve bize aktarmak istediğin bilgiler için çok teşekkürler şimdi ben kafama takılına bi kaç şeyi sorup değerli ikizceli ustam senden öğrenmek istiyorum bu girişi tam kavrayamadım tam olarak neresi 7 metrelik tünel demişsin bu tünelle kaya mezarınamı gidiyor yoksa toprak altında örme oda mezarınamı son olarakta hangi medeniyete ait bu iş

ikizceli

Kullanıcı

İlk öncelikle hoşgeldin ikizceli ustam valla gelirkende eli boş gelmemişsin hani alan bence tespit için oldukça zorlu tabi sizingi tecrübeli ustalarımız için okadar zor olmamıştır paylaşımın ve bize aktarmak istediğin bilgiler için çok teşekkürler şimdi ben kafama takılına bi kaç şeyi sorup değerli ikizceli ustam senden öğrenmek istiyorum bu girişi tam kavrayamadım tam olarak neresi 7 metrelik tünel demişsin bu tünelle kaya mezarınamı gidiyor yoksa toprak altında örme oda mezarınamı son olarakta hangi medeniyete ait bu iş

sevgili zebun usta,çizdiğim ilk resimde görünen ayrık duran üç kayanın sol üstü giriş,2. resimde görülen traşlı kayanın önünden 3. resimdeki oymamızın üstünde sola bir dirdek gibi dönerek ,kayanın üstten traşlanarak düşürülmüş kısmından odaya giriyor. başlangıçtan ana kayadaki odaya giriş arası tünelin uzunluğu 7m. odaların olduğu yer üstten topraklı görünmesine rağmen altı kaya ve odalar kayanın içine yapılı.dönem çok eski değil roma sonları veya bizans.sağlıcakla.

fatih7979

Kullanıcı

ustad elıne saglıkta bıde su korunan muhtelıfler hakında bılgı alsak?

METİN

Kullanıcı

İKİZCELİ kardeşim
konunuzu yeni gördüm
işaretin olduğu bölge
egimli bir bölge veya
civar olduğu için
toprak altı oda ihtimali zayıflıyor
işarete yakın bölümlerde kayalarla
toprağın kaymasını önleyecek bölüm bakın
veya kaya içine yapılabilecek oda bakın