dikdörtgen ve odaları. | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

dikdörtgen ve odaları.

yörük

Kullanıcı
Cevap: dikdörtgen ve odaları.

Eğitici,öğretici paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim.Kimin heybesinde ne varsa heybesinde olanı kadarıyla katkı sunacağına inanıyorum.

fatih7979

Kullanıcı

ustadım odalardan cıkanlardan bahsetmıstım

Erdem

Vip Üye
Vip Üye

Eyvallah İkizceli Ustam ışığınla bizleride aydınlattığın içinde ALLAH (cc) razı olsun Roma Döneminde 1cm,Kullandığımız ölçüye göre 74 cm'dir diye biliyordum.

Son düzenleme:

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

Eyvallah İkizceli Ustam ışığınla bizleride aydınlattığın içinde ALLAH (cc) razı olsun Roma Döneminde 1cm,Kullandığımız ölçüye göre 74 cm'dir diye biliyordum.

sevgili erdem mimari 75.8 dir. bir iki cm. kısa mesafede bir şey değiştirmez. ama her hesapta bu ölçüye girmez. eğer oymanın derinliğini kast ederek bu ölçüden azda olsa farklı olduğu düşüncesindeysen, girişten odaya kadar mesafeyi yazdım. işaret oda girişinden tünel başlangıcına göre bir miktar giriş başlangıcına daha yakın.normal adımla gidilse bile burada ayni noktaya gelir. sağlıcakla.

operatör

Yasaklı
Yasaklı

öteki oda nerde ikizceli usta.

Erdem

Vip Üye
Vip Üye

Teşekkür ederim İkizceli ustam ışığınla aydınlanıyoruz ALLAH TEALA Yaşamak isteyipte yaşayamadığınız güzellikleri yaşatsın İNŞAALLAH.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

ALLAH razı olsun erdem kardeşim.temennilerini YÜZE RABBİM sana ve sevdiklerinede nasip etsin.
oskar kardeşim.bilirsinizki odalar çoğunlukla arka arkaya yapılıdır. burda çizdiğim gibi yanyanalar. ve hayatımda ilk defa bu kadar ara duvar kalınlığı olan odayı burda gördüm.buda kişinin önemini vermekte. bazı şeyleri yazmak zor. şu kadarını yazabilirim. geçmişide bizce bilinmeyen sır değil.sağlıcakla...

İRON

Kullanıcı

mubarek insan yeni bilgilerinizle sizleride burda görmekten onur vede memnuniyet duyarız.çok tşlr.
devamını bekliyoruz. NOT.:bilgi almak isteyen takip eder istemeyende
susmayı tercih eder.

çaktırma ikizceli ustam gizliden takip ediyorum :)

**seyyah**

Kullanıcı

ikizceli ustam konuyu takip ediyorum çok güzel çalişma beliki detayına kadar herşeyi çözmüşsün ama biraz resimle zenginleştirirmısın görmekle duymak aynı değil göz kırp bu güzel yeri görmek ister kal sağlıcakla.

KARE(KUKIR)

Kullanıcı

gene döktürmüşsün abii ellerin kolların ayakların dert görmesin çok güzel bi konu hem eğitici hem bilgilendirici bi konu. tekrar gönlüne sağlık.

Üst Alt