Dikkat Duyru Işaret Satın Alanlar

ersan

Vip Üye
bende şahit oldum,bir kurt kafasına 100 bin dolar teklif ettiler,ilginç geldi bana.değişik bir üç kağıt işi diye düşünüyorum...
ustam buyle isaret alanlar var gecense bana caak ,,van,,dan geldiler isaret sormaya suzde isaret aliyorlarmis genc biri deli kanli birde bir kiz arkadasi vardi yanda burda bulgaristandan baska bir arkadasi ta vardi adamlar sade resme cekiyormus isareti ve tam bilemiyorum kine ne gusterdilkeri sade dediki babam biyenirse isareti biz seni arariz deye ve o gidis ne aradilar ne de bir sey .
sonradan baska bir arkadas ayni oyuna gelmis vardigi yerde ,,gps--makineylen ordaki ,,yerin noktasini alik,,,uydudan ordaki isaret inceleniyormus eyer deyerli bir sey varsa saten aberimiz bilem oladan ordaki isaretin yerini onlarin elinde bulundu ekipler helt ediyorlar.

denizliden20

Kullanıcı
ustam buyle isaret alanlar var gecense bana caak ,,van,,dan geldiler isaret sormaya suzde isaret aliyorlarmis genc biri deli kanli birde bir kiz arkadasi vardi yanda burda bulgaristandan baska bir arkadasi ta vardi adamlar sade resme cekiyormus isareti ve tam bilemiyorum kine ne gusterdilkeri sade dediki babam biyenirse isareti biz seni arariz deye ve o gidis ne aradilar ne de bir sey .
sonradan baska bir arkadas ayni oyuna gelmis vardigi yerde ,,gps--makineylen ordaki ,,yerin noktasini alik,,,uydudan ordaki isaret inceleniyormus eyer deyerli bir sey varsa saten aberimiz bilem oladan ordaki isaretin yerini onlarin elinde bulundu ekipler helt ediyorlar.
oyun zaten ustam piyasayı düşürüp ondan sonra alıyorlar

adaletli

Kullanıcı
Biray kadar oldu banada geldi bu isaret alicinin aracılari elinde bizim bolgeye ayit 8ayrı isaret varmis bunlari bul biz resmini cekelim sonra patrona benim cektimi ispatlayınca hesabına para yatıralim dedi .tesaduf benim bildigim ikitane isarette onların sundugu secenekler arasındaydi dedimki birini gostereyim onun parasını verin digerlerinide bulurum dedim .budefa hayır hepsini bulacaksın ben gorecem sonra para yatacak dedi.bende senin anan çok guzel galiba dedim cok uyaniksiniz bu dersi size kim veriyo bi gorusturun beni dedim bakalim ne cevap gelecek bekliyorum

Üst Alt