Dikkatimi Çeken Yerler | Define işaretleri ve anlamları

Dikkatimi Çeken Yerler

yoksul

Kullanıcı
Bu işaretler dikkatimi çektiler sizce manaları varmı

MAVRAN

Vip Üye
Kardeşim böyle bek bir şey anlamak zor ancak yinede taş falcıları bu resimlere bazı yorumlar yapabilir. Benim sana sormak istediğim.
1- Bu yer hakkında biraz bilgi.
2- Seni bu kayalığa çeken neydi örn: Bir hikaye veya bir söylendi yada bir başka işaret.
3- Bu tür işaretler civarda başka kayalarda da var mı.
4- 1. resimde paylaştığın işaretin olduğu yerden aşağıya doğru bir su akıntısı ırmak veya gör vadi var mı.
5- Yukarılara çıktığında düz bir alan var mı.
Selam ve dua ile kalın. Allah Yardımcımız olsun.

yoksul

Kullanıcı
birinci resmin işaretin geniş yeri yönünde 50 adımda göl var diğer resimler gölün diğer kıyısında 2.ve 3. resim aynı orada ben bir V gördüm sanki fotonun sağ alt tarafında V sola dönük ve büyükce eğer doğal değilse ,,bana yapma gibi geldi--ilk fotonun geri tarafında çayırlık var ve daha gerisinde düzlük alanlar mevcut sanırım iki adet çocuk mezarı da mevcut orada

MAVRAN

Vip Üye
Çocuk mezarlarının yönlerini biliyormusun. Göl doğal mı yoksa insan eli değmiş mi.

yoksul

Kullanıcı
ço cuk mezarının yönünü inceyemedim am iki kesme blok taş arasına yapılmış -burayı iki metre kadar açmışlar lakin çubuklar hala oraya çekim veriyor makina tutmadım yani metal varmı bilmiyorum --göl küçük bir göl ve doğal görünüyorustam bu fotodaki V doğrumu sence

MAVRAN

Vip Üye
oyma ya benziyor resimle gerçek bazen yanıltıyor o yönde ne var ve hemen alt kısmına bir şeyler tut.

yoksul

Kullanıcı
ben de çok inceledim acaba yanılıyorum mu diye ama muntazam yapılmış sanki-- fotoda yaprak yığılı olan yeri veriyor gibi --eğer orasıysa çok derin olamaz bir metrelerde olur makina tutacağım kısmetse

yoksul

Kullanıcı
ustam çocuk mezarını açmışlar kapağı falan çıkarmışlar ama tam orta yerinde çubuklar kapanıyor zaten burada iki yerde para aranıyor biri gölün yanı biri ormanda kısmet diyelim

MAVRAN

Vip Üye
İnşallah kardeşim gönlünden geçenler senin olur bol şans Allah Yardımcımız olsun.

Üst Alt