Enteresan Bir Işaret | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Enteresan Bir Işaret

Sado6161

Kullanıcı
Yani ustalar bu işarete acıklık getirecek olan yokmu[emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Bana göre bal gibi bir işaret çoban bazı çizimler yapabilir ama üçleme yapmaz iki göz ve burun kısmına nokta vurulmuş çoban yapsa yaptığının görünmesini ister üzerine değirmen taşını getiripte koymazdı ben olsam buranın yakasını bırakmam hem bulunduğu yer hemde çevrede üç olan ne var dikkatlice araştırırdım...

Mirkut

Vip Üye
Ssnirim cevreyi bilmiyorsunuz. Yalniz soracagim birkac sey olacak ogrenebilirmisiniz.
Oncelikle mezar oldugunu ve aile mezarligida olma olasiligini gozd onunde bulundurmak gerek Bolgede U yapan bir su akintisi varmi yada patika varsa U yapan yerin ic kisminda arastirilmasi gerek. Ozellikle bakilmasi gereken tumsek yigma ve yakinlarinda ulu agac. Varsa bu saydiklarim genis acili resimlerle yonleriyle virlikte paylasirsaniz elimizden gelen yardimi yapariz INSALLAH c.c Selametle

Kafkaslı

Vip Üye
Değirmen taşını kaldırınca altındaki kayada bu işaret mevcuttu acaba ne analama gelir ustalar yardımlarınızı bekliyorum
288302dc850392085def3c04290b97a4.jpg

bu resim basit bir resim gibi olsada çok şey anlatıyor laciver kardeşimde deyinmiş olaya öç leme var yöksek bir yerde gizlenmiş
üçmezar der üç ağaç üçgen bir yer üç ihtiva eden bir nesne olmalı
ağız şeklide olsa yerde iki çektik atılmış ağız uzun çeltik altı kısa çeltik var iki dikili taş biri kısa diğeri uzun olan olmalı
ağız ve altındaki çeltikle birde anlında çeltik var buda üçlemenin diğer versiyonu
yön sorarsan resmin altına V işareti çizilmiş onu incele senin yönün o mübarek

Kafkaslı

Vip Üye
bu resim basit bir resim gibi olsada çok şey anlatıyor laciver kardeşimde deyinmiş olaya öç leme var yöksek bir yerde gizlenmiş
üçmezar der üç ağaç üçgen bir yer üç ihtiva eden bir nesne olmalı
ağız şeklide olsa yerde iki çektik atılmış ağız uzun çeltik altı kısa çeltik var iki dikili taş biri kısa diğeri uzun olan olmalı
ağız ve altındaki çeltikle birde anlında çeltik var buda üçlemenin diğer versiyonu
yön sorarsan resmin altına V işareti çizilmiş onu incele senin yönün o mübarek

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Çeşitli açılardan fotoğraflar çek
Ama önce temizle
Ufak taşlar falan var yanıltıyor
Değirmen taşınıda arkalı önlü çek
Sağ arka çamrazı güney mi