Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu resimde neden bi gözü yuvarlak diğer gözü kare burun kısmı ise niye üçgen içinde bi oyma yapılmış.
Buna dikkat ederek bakarsanız işiniz kolaylaşır.
Resme dikkatlice bakıp düşününüz.
Bu resimde neden bi gözü yuvarlak diğer gözü kare burun kısmı ise niye üçgen içinde bi oyma yapılmış.
Buna dikkat ederek bakarsanız işiniz kolaylaşır.
Resme dikkatlice bakıp düşününüz.
baya zor bır iş gibi. ben burun kısmında bır kartal sezdım. ayrıca gozler kapalı alanda dolu mezar gıbı duruyor. ıkı mesar arasında gecıs oabılır. burun ust tarafında ıse gomüsü. kartalın baktıgı yone ve seklın eyımınıne gore resme gore sola meyıllı yanı sol tarafta apaaı magara yuksekte bı yerde . buradan gecıs olmalı ıkı mezar arasında . gömüsü ise ıkısının arasında yuksek ve arkadasın belırttıgı gıbı teepe de belırlı bır tasın yanında
selamünaleyküm ..çizim usta işi değil benim görüşüm kaale alınacak bi işaret değil derim dikkat ederseniz surat düz zeminde eğer bu işaretteki surat bakışıyla bi yeri hedef gösterseydi bu yatay bir zeminde değil dik bir zeminde ve daha sanatsal icraa edilirdi (böyle karikatür gibi olmazdı) herkese bol nasipler dilerim...