Erzincan | Define işaretleri ve anlamları

Erzincan

METİN

Kullanıcı
Selamın aleyküm üye arkadaşlarımızın içinde siteye Erzincan dan katılım yapan varmı
ERZİNCAN/kemah/Refahiye
Varsa konu altına yorum bırakabilir. Kesin net nokta atışı bilgilerin teyitini yapacak. Teyitleri yapan kişi ilk önce kendisi 15gk aldıracagım sonra kendim geleceğim. Teşekkürler

gıral

Vip Üye
Selamın aleyküm üye arkadaşlarımızın içinde siteye Erzincan dan katılım yapan varmı
ERZİNCAN/kemah/Refahiye
Varsa konu altına yorum bırakabilir. Kesin net nokta atışı bilgilerin teyitini yapacak. Teyitleri yapan kişi ilk önce kendisi 15gk aldıracagım sonra kendim geleceğim. Teşekkürler
Buyrun ustam ben Erzincandayım merkezde . Yanlız buralar Lacivert24 ustamızın mıntıkası:D baştan söyleyeyim. Hayırlısı usta elimizden geleni yapacağız herzaman beklerim saygılar

metin77

Kullanıcı
Nasip ustam herşeynasip senyıllardır ara dur bakgönderdimi nasıl gönderiyor Rabbim
Odeğilde Lacivert24 ustayı nasıl atlatacaz onu düşünüyorum. Adam elinde değnekle geziyor hemde ikitane:D napar eder bulur bizi
Lacivert ustam ramazan dolayısıyla kafası dalgındır. Ne yaptın yaptın

METİN

Kullanıcı
Metin-77 kardeşim bu yazacaklarım şaka degil oyuncak hiç degil işin sonderece ciddi oldugunu anla. İster ekip oluştur ister yalnız haraket et. Risk ve sorumluluk yapacak kişiye ait. ERZİNCAN zihnibaba türbesi HOUK, _mercan köyü. Burasının fotosu vy videosunu istiyorum. Türbenin içinin videosu ve türbenin dogu kısmının 60m ilerisinin videosu gerekli videoları kim buraya atarsa 100 adet reşatın noktasını veririm ama aradıklarım duruyorsa bol şanslar NOT :istediğiniz yeri arayın ben söylemeden hiç kimse parayı alamaz isterse cihazınız olsun BU LA MAZ Sınız bolşanslar

METİN

Kullanıcı
TRAPZON : sera vy serah köyü. EŞREF BEYİN evi. Bu bölgede oturan üyemiz varsa burayı da bulmasını isterim.
NOT :bu köy eskiden merkez köy konumundaymış
Bu ev eskiden KARAPAPAZIN eviymiş(hapsi) köyünde ev

gıral

Vip Üye
Metin-77 kardeşim bu yazacaklarım şaka degil oyuncak hiç degil işin sonderece ciddi oldugunu anla. İster ekip oluştur ister yalnız haraket et. Risk ve sorumluluk yapacak kişiye ait. ERZİNCAN zihnibaba türbesi HOUK, _mercan köyü. Burasının fotosu vy videosunu istiyorum. Türbenin içinin videosu ve türbenin dogu kısmının 60m ilerisinin videosu gerekli videoları kim buraya atarsa 100 adet reşatın noktasını veririm ama aradıklarım duruyorsa bol şanslar NOT :istediğiniz yeri arayın ben söylemeden hiç kimse parayı alamaz isterse cihazınız olsun BU LA MAZ Sınız bolşanslar
Usta biraz araştıralım burayı nedir nedğildir tanıyan bilen kimvar. Benburayı hiçduymadımda

metin77

Kullanıcı
METIN ustam beni yanlış anladınız. Ben şakaya çekmedim oyuncak ta etmedim konunuzu. Sizi evvelden beri bilirim bu siteden, ustalığınızdan da bilginizden de hiç süphem yoktur. 3-4 yıl evvel size özel mesaj yazmıştım bir taşın üzerindeki eski yazıyı sormuştum ama siz fazla girmiyordunuz o zamanlar siteye.

Sadece gıral ustaya verdiğim bir söz vardı müsait bir zamanda yanına gidip onun yerlerine bakacaktım. Benim oraya gelmeme gerek kalmadı anlamında o şekilde yazdım. Saygılarımı sunuyorum yaşça büyüğümseniz de ellerinizden öperim. Adana da sormak istediğiniz bir yer varsa da uzak yakın fark etmez yardımcı olmaya çalışırım Allahın izniyle

Üst Alt