Eski Bir Yaşam Alanı, Höyük, Çubukların Çektiği Bölge; Çeşitli Oyma, Iz Ve Kaya Türleri | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Eski Bir Yaşam Alanı, Höyük, Çubukların Çektiği Bölge; Çeşitli Oyma, Iz Ve Kaya Türleri

NOVANDA

Kullanıcı
Değerli kardeşim hayatımda hiç çubuk,makine,şakül kullanmadım. İtimatta etmem. Eden arkadaşlarıma da sonsuz saygı duyarım.Çubukla makine yada şakülle bulan varmı duydum gördüm . bana buraya vurdu sağa döndü sinyal verdi desen anlamam o ayrı bir iş ayrı bir sanat .Bilgim dahiline değildir. Ama şunu aklıma mıh gibi kazımışlığım vardır .Sizde deneye bilirsiniz Dedektör cihazların yüzde doksanı küp(kiremit) içindeki madeni demir diye veriyor.Ayrımda sıkıntı yaratıyor bazende görmüyor.Bu yüzden Bobin sarmalını ayrıca kendisi saran ark vardır 1.50den tek para dik deyip dalga geçer gibi çıkarır. İşin sırrı amper der . elementlerin kendine özgü frekansları radyoaktifliği ve iletkenliğinden bahseder . kendi cihazlarını kendi yaparTek bildiğim budur. Ben sistem bilirim. Bildiğim kadarda yazarım.

Geldik yerine açık yazdım ama anlatamadım galiba ağaçların mesafesini boydan boya ölç ortadaki farklı ağaçtan çeşmeye doğru gel bazen ölçüm kadar bazende ölçümün yarısı kadar gelirsin arazide farklı olan yer zaten bu söylediğim mesafededir. Bu geldiğin mesafede ağaç taş çökme yığma ne varsa hedef orasıdır Hepsi o ..............Başarılar dilerim

adrenalin68

Kullanıcı
Değerli kardeşim hayatımda hiç çubuk,makine,şakül kullanmadım. İtimatta etmem. Eden arkadaşlarıma da sonsuz saygı duyarım.Çubukla makine yada şakülle bulan varmı duydum gördüm . bana buraya vurdu sağa döndü sinyal verdi desen anlamam o ayrı bir iş ayrı bir sanat .Bilgim dahiline değildir. Ama şunu aklıma mıh gibi kazımışlığım vardır .Sizde deneye bilirsiniz Dedektör cihazların yüzde doksanı küp(kiremit) içindeki madeni demir diye veriyor.Ayrımda sıkıntı yaratıyor bazende görmüyor.Bu yüzden Bobin sarmalını ayrıca kendisi saran ark vardır 1.50den tek para dik deyip dalga geçer gibi çıkarır. İşin sırrı amper der . elementlerin kendine özgü frekansları radyoaktifliği ve iletkenliğinden bahseder . kendi cihazlarını kendi yaparTek bildiğim budur. Ben sistem bilirim. Bildiğim kadarda yazarım.

Geldik yerine açık yazdım ama anlatamadım galiba ağaçların mesafesini boydan boya ölç ortadaki farklı ağaçtan çeşmeye doğru gel bazen ölçüm kadar bazende ölçümün yarısı kadar gelirsin arazide farklı olan yer zaten bu söylediğim mesafededir. Bu geldiğin mesafede ağaç taş çökme yığma ne varsa hedef orasıdır Hepsi o ..............Başarılar dilerim
Allah razı olsun Novanda Ustam verdiğin bilgiler için. Tam ölçüm yapmadım. Lakin; takriben 6-7 metre civarında gelir ağaçların ara mesafesi. Yalnız, göze den akar yönünde ağaçlara gelirken mesafe 15 metredir en fazla ağaçlara ve çalılık da hemen hemen ortada kalır. Lakin herhangi bir çökme veya tümsek gözle görülmüyor ustam. çalılığın içinde böyle bir durum var mı, gittiğimde bunu araştıracağım.

adrenalin68

Kullanıcı

novanda ustamızın sistemine helal getirmeden sadece çizdiğim yere değiniyorum.
bu çizim yerinde dikkatini çekdimi, küçükte olsa buna bağlı bir inceleme yapabildinmi. yaptıysan ,bir noktaya ulaşabildinmi.
bende tüketiyorum maalesef ama sigara sağlığa zararlıdır. bozkurt görmesin.:D
Abi çubuklar burda birkaç yere çekim verdi. Bi arkadaş vardı, eline söğüt dalı aldı ve bunlar su dedi çıktı. Naapacağımı şaşırdım.

NOVANDA

Kullanıcı
göze ile sırtını verdiğin ağaçın tam ortası olması gereken hedeftir .Çalılık gibi Yanlış öçmüşsün 13,5 metredir yani 21 adım Grafiği çizdim. Tam ortası çalılık ise oraya bakmalısın .Sistem bu şekildedir Para varmı yokmu yada vardı gittimi bilmem................................

Üst Alt