Değerli kardeşim hayatımda hiç çubuk,makine,şakül kullanmadım. İtimatta etmem. Eden arkadaşlarıma da sonsuz saygı duyarım.Çubukla makine yada şakülle bulan varmı duydum gördüm . bana buraya vurdu sağa döndü sinyal verdi desen anlamam o ayrı bir iş ayrı bir sanat .Bilgim dahiline değildir. Ama şunu aklıma mıh gibi kazımışlığım vardır .Sizde deneye bilirsiniz Dedektör cihazların yüzde doksanı küp(kiremit) içindeki madeni demir diye veriyor.Ayrımda sıkıntı yaratıyor bazende görmüyor.Bu yüzden Bobin sarmalını ayrıca kendisi saran ark vardır 1.50den tek para dik deyip dalga geçer gibi çıkarır. İşin sırrı amper der . elementlerin kendine özgü frekansları radyoaktifliği ve iletkenliğinden bahseder . kendi cihazlarını kendi yaparTek bildiğim budur. Ben sistem bilirim. Bildiğim kadarda yazarım.
Geldik yerine açık yazdım ama anlatamadım galiba ağaçların mesafesini boydan boya ölç ortadaki farklı ağaçtan çeşmeye doğru gel bazen ölçüm kadar bazende ölçümün yarısı kadar gelirsin arazide farklı olan yer zaten bu söylediğim mesafededir. Bu geldiğin mesafede ağaç taş çökme yığma ne varsa hedef orasıdır Hepsi o ..............Başarılar dilerim
Geldik yerine açık yazdım ama anlatamadım galiba ağaçların mesafesini boydan boya ölç ortadaki farklı ağaçtan çeşmeye doğru gel bazen ölçüm kadar bazende ölçümün yarısı kadar gelirsin arazide farklı olan yer zaten bu söylediğim mesafededir. Bu geldiğin mesafede ağaç taş çökme yığma ne varsa hedef orasıdır Hepsi o ..............Başarılar dilerim