ustalarim kusura bakmayin biraz elestirmem gerek bakin tabiki kendi görüsüm sizlerin düsüncesinede saygi duyuyorum ancak her oyuk yada her sembol isaret degildir bakin resimde cizdim :
1.ev harabe olmus
2.sütunlar farkli farkli stabilize edilmis (kirmizi daire icine aldim)
3.mavi cizgiyle cizdim tas döseme a dan basliyor b ye kadar ,b den sonra farkli bir yapi geldigi (evin 1.kati yada balkon yada teras vs vs)belli
4.sari kare icine aldigim nokta ise 3.yorumumu dogruluyor
yani özet sudur sütunu stabilize eden bir oyuktur isaret anlamani tasimaz ,benim görüsümdür bu saygilar.
[/QUOT
ustalarim kusura bakmayin biraz elestirmem gerek bakin tabiki kendi görüsüm sizlerin düsüncesinede saygi duyuyorum ancak her oyuk yada her sembol isaret degildir bakin resimde cizdim :
1.ev harabe olmus
2.sütunlar farkli farkli stabilize edilmis (kirmizi daire icine aldim)
3.mavi cizgiyle cizdim tas döseme a dan basliyor b ye kadar ,b den sonra farkli bir yapi geldigi (evin 1.kati yada balkon yada teras vs vs)belli
4.sari kare icine aldigim nokta ise 3.yorumumu dogruluyor
yani özet sudur sütunu stabilize eden bir oyuktur isaret anlamani tasimaz ,benim görüsümdür bu saygilar.
görüşüne saygı duyuyorum.ama katılmıyorum Ustam o direkler Altlarindaki taşa girmiyor.ağacın zamanla toprağa çöküntü yapmaması ve çürümemesi için genelde koyarlar.ha ben kesin işarettir.değildir bilemem yanlız kuvvetle muhtemel dediğin değil.