az sabırlıolun
Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler
ağam bakma sen bu çalkaya ya ileri geri atıp tutar, daha tek tekçi ********ü bile yokken ona ben öğrettim gpr yi vlf yi. abi nasıl yapıcaz abi nasıl bakıcaz diyordu. şimdi her teknoloji var diyor. ne cabuk unutmuş o günleri. koptum
şu bizim pehlivanlara göz gezdirmedin. yenilen pehlivan güreşe doydu mu yoksa?
Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler
ağam bakma sen bu çalkaya ya ileri geri atıp tutar, daha tek tekçi ********ü bile yokken ona ben öğrettim gpr yi vlf yi. abi nasıl yapıcaz abi nasıl bakıcaz diyordu. şimdi her teknoloji var diyor. ne cabuk unutmuş o günleri. koptum
şu bizim pehlivanlara göz gezdirmedin. yenilen pehlivan güreşe doydu mu yoksa?
1 ARKACIK DEĞİRMENİ ...Değirmenin nişanları direkli taş olacaktır.yalak taşı.sofra taşı. krokili taş.oluk başı çif delik taş bu taş hususi yap olacak Dut ağacı.deve .ayna.çerçeve. değirmen ocakbaşı camından gözükecektir değirmenin suyu iki yerden gelri PARA YERLERİ 1 değirmen unluğu. 2 domuz damı yapı arkası 1 kasa sokuludur 3 değirmenin içinde150 okkalık sandık saklıdır 4 değirmen ocağının arkası 1 küp 5 değitmen arka tarafı külfete dikkat 6 at geçmez yaya zor gecer Yataklı taş altı 4 teneke .2 bakır.put .3zincir birde halka olacak Kemer pınar pınar duvarlarının iç tarafı 3 oyuk 1 kazan .dikili taş 1 delik .......... mevkisidir toplam 3400 okkadı NOT İsteyen arkadaşlara mevkisi tam koordinat yazıyor veririm