selamun aleykum ,ustalar hayırlı işler sağlıoınız sıhatiniz yerindedir inşallah,okuduğum mesajlar ikiüç sene önceye ait yeni nevar bakamadım açıkçası bununla birlikte eşkiya belgelrinin çapı belli konumuda belli bir adım ilerleme yok belgeler ilk yayinlandiği gibi duruyor maşallah,seksenleri, baz alırsak 35 sene olmuş tekneloji bukadar gelişmiş fakat heyhat bizim ali ağadan bir haber yok bizim diyorum üçlüden biri enazından ismen müslüman gibi gözüküyor bunu nerden çıkarıyorum işaretlerin bir kısmı islami motiflı minare kaya ezan kaya tesbih çeken devriş kıble tarafı yatır vs ,diyeceğim şuki arkadaşlar eksik olan birşeyler var ya turkiyede keşif edilemeyen yerler var ya böylebir yer yok hepsi kurgu veya belgeler tam olarak açıklanmıyor ki ben bu kanaateyim,şimdi ben bu belgeleri ilk yayınlayan abilere soruyorum,siz bunları tercüme ettiniz sonra aramaya geçtiniz yıllarca aradınız bulamadınız sonra ümdi kestiniz internete indirdıniz ordan gözüken oki bişey çıkmayacak,niye çünkü sız belğeleri tam manasıyla açıklamıyorsunuz ve bu millette devlette bu bizim olan variyetten mahrum kalıyor ,size tavsiyem şudur bırakın bencilliği ğerçekleri en ince ayrıntısına kadar bir site kurun ve orda yayın layın belgelerde bulamadığınız parayı belki bir kısmını burdan telafi edersiniz,malum yaş ğeçiyor,35 sene elinize geçeli olmuş ,ozaman 30 yaşın daolsanız şimdi 65 yaşindasınız muhtmelen ,geriye ne kaldıki,voçan variyetini mezara gtürmemişki siz belgeleri götüresiniz,,,,