calkayaa ustamm telim bugun hic calmadi bende seni bekliyom ararsin diye sen nereeeyi aradinn sifirbesyüsotuzyedisekisyüzyirmidörtkirkaltisifirüc
çalkaya ustam o kadar kez sordum var mı benim bölgeden bişey diye hiç sesin çıkmadı, ver bakalım benim bölgeden bir tek yer. Görelim ondan sonra sana burda kamp kuruyo muyum, kurmuyor muyum.........buraları bulup dönen bizi tanıyıp soran olmuyor ben sorduruyom var diyolar resim yok gel iş yapalım diyen yok millet hep alma peşinde bul yeride birini bize ver 3üçünü sen al sana bol gelir bir kayıtın en az 3 malı oluyor ikisi gitse bile birini almak kolay değil o büyük ihtimal kalıyor şu saate kadar denizefe , komana ve kanasusta hariç geri dönen olmadı
çalkaya ustam o kadar kez sordum var mı benim bölgeden bişey diye hiç sesin çıkmadı, ver bakalım benim bölgeden bir tek yer. Görelim ondan sonra sana burda kamp kuruyo muyum, kurmuyor muyum.........
hayırlı olsun inşallah.Hemşerim bizim orayla ilgili kayıt arama..
Ben bir tane kendi yaşadığım yerle ilgili buldum, oda ihtiyarlardan duymaymış ama nokta atışı heryeri tarif etmişler.
Ramazan'dan sonra inşallah " Bismillah " diyeceiz anlatılan noktalara.