Selam
@drapeta usdam ,
300 tanesi boş 66 tanesinde malzeme var diye bahsetmişler Tabi benim belgem filan yok ,Sadece siz kardeşlerimizin yazdığı bilgiler üzerine yazıyorum, Bu bos olan isaret hangisi ,Dolu olan isaretler 66 adet , Acaba bu isaretler hangisi ,Bunu nasil ayıracağız ,
Bir diger hususda Ben yıllardır duyarim bazı kardeşlerimiz yazar TURKIYE de 7 bölgede bu isaretler var 9 bölgede var hatta bazanda 11 bölgede bu isaretlerin oldugunu yazarlar ama su ana kadarda benim ekledigim isaretler dişinda hic kimse bir isaret resmi koymadı , Buda belki yine Kökeni dışarda olan, Ve ınsanları uzakdan yönetmek isteyenlerin GAZ vermesidir sanıyorum, Bu isaretlerin nerde oldugunu biliyorlar,
Çok iyi bildiğim.bir bölümden bir gün bir resim çekip getirdim,
2003 yilinda, çektiğim bu resmin ne oldugunu 2019 yılına kadar define sitelerinde herkese gösterdim kimse bu resim şudur dilemediler, Çünki hep kulakdan dolma bilgilerdi,
Bu resmi şimdi ekliyorum yine ,
Bu resimde Kadın Doguya ÇOCUK BATIYA bakıyor, Supelendim ama bilemedim, Aradan 9 yıl gecdi , Bu resmin ne oldugunu bir kadın, Bu oturan kadının oturuş şeklinden adını koydu,
Bu resim HAMILE kadın ve Çocuk olarak yine sitedeki kardesler tarafindan hikayeleri konuldu ve anlatıldı,
Hikayeleride mevcut ilerde eklerim ,Yani bir resme bu sahte demek için alternatifte konulması lazım, Usdanin delili lazım, Bende 1100 kadar bu bolgdde cekdigim resimler var bunlarin hepsi eskiyaya aitdir yani iz dusümu bir bir gittim resimledim ve bir yer kaldi zaten oraiyada resimkedigimde bu isi tamamen terk edecegim ,Selamlar Degerli usdadlar,