Eşkiya bölgesi

rafet5757

Kullanıcı
@rafet5757 usdam ALLAH izin verirse havaların düzelmesini gördünmü, YEMİŞ ağacının dibindeyim,
Ayni Yemış agaci birde SİRTINI YALAYAN OKUZUN yaninda var yani öküz yemiş ağacının dibinde yatıyor . Teşekkür ederim usdam Belkide üzdüm sizi kusura bakmayın ,
Ama Bakraçlı kız resmi bende hic yok ,Nerde gördüysen eger benden görmüşsen Sayfayı alıntı yap ve buraya koy ,Sana zahmet ,Ben asla görmediğime gördüm demem,
Terkos gölünden bahsetmişsin usdam hic alakası yok ,Burda zaten su yok manda bataklığı gölünden bahsetmek isdediniz herhalde Orası zaten toprak kaymasından olusmuş bir göl ama su yok araziye yağmur kar yağdığında su olabilir, Selamlar usdam ,
K.bakma balkaya abim bakraçlı Babacan paylaşmış mesele kimin paylaştığından ziyade hepimizin yaptığı eksiklikler bunu b2nde yaptım zamanında benim yolum biraz farklı ben sadece belgeye dayanarak daha doğrusu belgedeki noktalara dayanarak yer kazmam eger elimdeki sisteme uyarsa uymayan yerde önce belge sonra bilgi ve cihazndesteği birde kendi bildiğimden şaşmamaya karar verdim herkes inandığını yapsın kimse yanlış anlamasın kimseye kızmıyorum yazmaya devam edicem kendinkonularımda yararlanmak isteyen başvurabilir ölümlü dünyada benle birlikte gitmesin bi kardeşimiz çıkar bayrağı daha ileri taşır

balkaya34

Vip Üye
K.bakma balkaya abim bakraçlı Babacan paylaşmış mesele kimin paylaştığından ziyade hepimizin yaptığı eksiklikler bunu b2nde yaptım zamanında benim yolum biraz farklı ben sadece belgeye dayanarak daha doğrusu belgedeki noktalara dayanarak yer kazmam eger elimdeki sisteme uyarsa uymayan yerde önce belge sonra bilgi ve cihazndesteği birde kendi bildiğimden şaşmamaya karar verdim herkes inandığını yapsın kimse yanlış anlamasın kimseye kızmıyorum yazmaya devam edicem kendinkonularımda yararlanmak isteyen başvurabilir ölümlü dünyada benle birlikte gitmesin bi kardeşimiz çıkar bayrağı daha ileri taşır
Anladım @rafet5757 usdam ,
Benim açtığım tum konularda koyduğum.resimler bana aitdir ,Bu resimleri arayan her kim olursa olsun ,O resimleri incelesin okusun yazdıklarımıda, Eger bu işi yaparım derse irtibata geçsin, Ben bu resimleri göstermekle mükellefim,
Sen diyorsunki beni dağlarda getireceksin yoracaksın filan , Ben yormam ,Önce o resimleri incelemek ve sonrada Evet bu benim aradigin dersen geleceksin ,Mesela bazı resimlere biz bu resime hac yapdik der oysaorda hac yokda bir Delik var ,Isde ona haç demiş bunu burda herşey varda hac yok demek doğru olmaz, Bir belgede hac yapdik der ,Başka bir belgede küçük bir oyma yaptık der , Bunlar pekde kıymeti olmayan kusurlardır , Bazan yazan kisinin bilinçli yazdığı bir şifre gibi ,Bazanda azaltmış 10 adım.mesafe var demiş ama, arası 100 adım , Yani bazilarida böle yazmış ,Isde bundan dolayidirki Belgesi olan belgeyle onayladıktan sonrada Cihazla teyit eder bu iş olur biter , ALLAH tüm arkadaşlarımızın yardımcısı olsun, Yolunuz açık olsun ,
Ayrica hic kimseye en ufak bir kırgınlığım yokdur,herkese selamlar ,

Son düzenleme:

Eli bey

Kullanıcı
Ustam balkaya abi aslında yanlış anlaşıldı sizin bilginize hayret kaldım ve aklıma bu eşkiyanın bu kadar ileri gidebileceğini siz koydunız sizden sonra yıldızlar yönler dikkatimi çekti ki hakınız da var Ali ağada derdi bu işaretler sistem üzerine kuruldu eski insanlardan kalma bilgiler yönler kullanıldı herle için teşekkür ederiz

Eli bey

Kullanıcı
Ustam size anlatığımmkemeçe sizin tam dediğiniz gibi kuzey batı ve 40 net çıktı ağaç

rafet5757

Kullanıcı
Ustam size anlatığımmkemeçe sizin tam dediğiniz gibi kuzey batı ve 40 net çıktı ağaç
Aslm kardeşim sistem test aşamasında 1 yer koltuk 100 yüz sonuç verdi geri kalan akıbeti bilmiyorum tek başıma bu işin üstesinden gelemem her yeri açmaya gücüm yetmez sizin gibi arkadaşlar sayesinde netleştireceğim kimseden bir talebim de yok başarılı olup olmadığımızı bilmek 1 nci önceliğim bugün pençeye gittim sadece dedektör götürdüm veri alamadım misal 1 mt net çeken dedektör başka zaman görüntülemelerle gidicem ağaca gelince yokmu elinde bir cihaz çubuk vs. İnşaallah hayırlısı olur

Eli bey

Kullanıcı
Aslm kardeşim sistem test aşamasında 1 yer koltuk 100 yüz sonuç verdi geri kalan akıbeti bilmiyorum tek başıma bu işin üstesinden gelemem her yeri açmaya gücüm yetmez sizin gibi arkadaşlar sayesinde netleştireceğim kimseden bir talebim de yok başarılı olup olmadığımızı bilmek 1 nci önceliğim bugün pençeye gittim sadece dedektör götürdüm veri alamadım misal 1 mt net çeken dedektör başka zaman görüntülemelerle gidicem ağaca gelince yokmu elinde bir cihaz çubuk vs. İnşaallah hayırlısı olur
Abi 40 adımda net doğru çıktı 27.20 68 den vurduk çarşı hesabıyla net 40 çıktı zaten diğer yerlerde çoğu 27 . 20 çıktı bu kemençe örneğini verdiniğiz yerde 40 adımın sonunda bize örnek olarak atığımız o tel gibi çağgınaleti vardı yeni anladım onu be çeviz ağaçıda tam onun dibinde eski bir çeviz 600 küsür yaşındaydı

Üst Alt