tabiki aynı yığmanın içindeo zaman o mezar aldatmaca olarak yapılmış çok yakınlarında dolusu da vardır ustam..
tabiki aynı yığmanın içindeo zaman o mezar aldatmaca olarak yapılmış çok yakınlarında dolusu da vardır ustam..
açılan mezarın girişi felan bilerek göze çarpıcak şekilde ayarlamışlardır ama dolu olan çok iyi işçilikle yapılmıştır iyi mal çıkar dolu olanından..tabiki aynı yığmanın içinde
muhteşem şekilde mal var hemde lakin açması mümkün deil gibi bişeyaçılan mezarın girişi felan bilerek göze çarpıcak şekilde ayarlamışlardır ama dolu olan çok iyi işçilikle yapılmıştır iyi mal çıkar dolu olanından..
hala dolu
kardeş sen çalışacak ol .çalışana yer çooook bende.O zaman
" Bir gece ansızın gelebilirim" türküsünü söyleme zamanı gelmiş demektir @denizliden20 ustam.
tavsiyen üzere yaptım ustam .o noktada deil.sağ tarafda L şeklinde bir oda.değer oranı yüksek .lakin aynı seviyede olmadığını düşünüyorum.bu seviyeden daha derinde olduğu kesin gibi.çünkü burayı bulan ustanın ustalığını iyi biliyorum.8.9 mt derinliğe ölçemez.o yüzden gerçek yeri deilde burayı takıldı kaldı.diye düşünüyorum.saygılarBEN BUNA ÖZELDEN BİŞEYLER YAZMIŞTIM O NOKTADA ETÜT YAPILDIMI ÜSDAT
usta şübhe ettiğin yere çizim yapaydındenizli usta,dramosun üstündeki taşlara baktığımızda,iki kapıyı göstermek istemişler,ilk girişin dramosu tamam.. diğer dramos bu dramosa göre dahada geride.
bu şekilden yola çıkarak benim düşüncem kapalı oda bu odanın seviye olarak üste ve arkasında kalıyor.