Hac işareti | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Hac işareti

erdemakdogan

Kullanıcı
Diğer ustalarimizin yorumlarını da bekleyin.
Bizzat bu işaretleri daha once tecrübe etmiş birisi çıkarsa şanslısın.
Zira benim yorumun diğer bilgi ve tecrübelerini dayanmaktadır. Hal böyle olunca isabet oranı çok düşebilir.

Videoyu.izeldim.
Edindiğim intibak diğer yorumunda belirttiğim şekilde.

O karenin ve artı işaretinin ölçüleri, birbirine olan uzakligi ve yönleri muhakkak önemli. Ciddi şekilde fikir verebilir.
Ağzına sağlık ustam tşk ederim 😊

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Bu hac değil X . Hiçbir zaman X ile hac arasında dikkatinizden kaçan detay olmamasına dikkat edin. Bu parmak hesabı ile hesaplanan orantısız bir X evet bir odan var ama 70 metre karşıda taşlık kayalık noktada seni bekliyorum der. Aşağı inin kar ve yağmur suyunun aktığı noktadan yukarı doğru olan son noktaya bakın. Bu tarafta ise sizi oyalayan bir tür mineral olur. Buna haç olarak bakarsanız bir yere varamazsınız. Hac olarak bakacaksanız şayet kare oymanın kenar ve derinlik ölçüsünü söyleyin ben size santimi satimine söyleyeyim dediği yeri. Diğer ustaların görüşünü almadan hareket etmeyin.

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
Sevgili ustalarımız bize pek bir şey bırakmamışlar sağ olsunlar:). Bu arayı ölçün ve haç veya X artık ne kabul görür ise uçlarına biliyor iseniz yönleri yazınız. Ben şöyle tahmin ediyorum. Yanlış ise siz doğruyu belirtiniz.

Ekli dosyalar

• 1000006070.png
    1000006070.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 18

SiyahBeyaz

Renksiz arkadaş
Vip Üye
Oyma ile işaretin oymaya yakın olan kısmını ölç ve kırmızı ile belirttiğim yöne doğru ilerle. Örnek veriyorum 7 cm geldi 7/14/21/28 gibi. Hangi Ölçü geldiyse o ve katları şeklinde inceleme yapicaksin... Daha önce böyle bir yere denk geldim ama soyulmustu. Benim için harika bir örnekti. O günden beri ona bu kadar benzer bir sisteme denk gelmediydim...

Ekli dosyalar

• IMG_20240826_005302.jpg
    IMG_20240826_005302.jpg
    398.2 KB · Görüntüleme: 16

erdemakdogan

Kullanıcı
Oyma ile işaretin oymaya yakın olan kısmını ölç ve kırmızı ile belirttiğim yöne doğru ilerle. Örnek veriyorum 7 cm geldi 7/14/21/28 gibi. Hangi Ölçü geldiyse o ve katları şeklinde inceleme yapicaksin... Daha önce böyle bir yere denk geldim ama soyulmustu. Benim için harika bir örnekti. O günden beri ona bu kadar benzer bir sisteme denk gelmediydim...
Ölçü 12.5 cm usta

Üst Alt