Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum, işaret kabartma ise hediyesi kendisinde olduğunu duydum fakat inan işarete hiç denk gelmedim.. eğer resimdeki gibi bir işaretse asiavcı ustanın izlediği yoldan gittiğinde olur malı... diye duymuşluğum var... saygılar..
Hz. Meryem Hz. isa (a.s.) hamile kaldığında mabedden çıkıp doğuğa dağlara yönelmiştir. Çünkü kimselere derdini anlatamamış . Bir mucize eseri hamile kaldğını ispatlayamamıştır. Kayalık olan patika yoldan ilerlerken bir su başında hurma ağacı dibinde hz. isayı dünyaya getirmiştir.Zaten Allah (cc) mucizevî olarak yarattığı Hz.İsa’nın (as) annesi Hz. Meryem’e (as) hamileliğinde hurma yemesini emir buyuruyor. Efendimiz’de (sas) bu durumu bir hadisinde “Kadınlarınıza nifasta iken hurma yedirin. Nifasta hurma yiyen kadının çocuğu halim olur. Zira Meryem İsa’yı doğurduğunda yiyeceği hurma idi. Eğer (onun için) hurmadan daha hayırlı bir şey olsaydı Allah (cc) onu yemesini emrederdi.” İki türlüde izah ettim su ile kırmızı meyve veren ağacı bulun .....................
merhaba komana usta buyle bir isaret basima geldi var ayneni ve karnindan mujdesi alinmistir bu hanimin gusterdi 10 mt unde uyle bir tas dikatini ceksinki aynen hamile kari karni gibi olsun ama uyle ustacasina yapiyorlarki ta coku doal sekli verilmis sen balim ustacubukcu cubuk bu yeri kacimaz bilesinki isaretiden uzak olmaz hediyesi adi hayirlisi ustam sonuca ulasirsin.
bu hamile kadın resimleri bana pek mantıklı gelmiyor kanka. ne biliyim aleni belli bir işaret. daha önce hiç karşılaşmadım ama yine de bana biraz tuhaf geliyor. yani bu alenen belli bir işaret. dikkatli olmak lazım bence. varsa da çok kolay olmamalı bunu bulmak.
hamile kadının daglı yerlerde yürüme şansı çok azdır.sürekli dinlenip bebeği doğuracağı bir mekan bulması lazımdır.
doğuma uygun bir yer tespiti işiniz kolaylştırdığı gibi.
0/90 çözer. gerisi çorap söküğü gibi gelir.