hayırlı cumalar | Sayfa 40 | Define işaretleri ve anlamları

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Uzuvlarımı hizmetin için güçlendir; sana yönelmemde kalbime güç ve sebat ver; senden korkmada ve hizmetini sürdürmede bana öylesine bir ciddiyet ver ki, sana kulluktaki yarış meydanlarında sana doğru koşayım, ve bu yolda mücadele verenler arasında yer alıp hızla sana doğru geleyim, ve sana gönül verenler arasında senin yakınlığına meyil edeyim, ve ihlaslılar gibi sana yakınlaşayım, ve senden yakiyn ehlinin korktuğu gibi korkayım ve indinde müminlerle bir araya geleyim. ... Allah'ım! Ben sana zikrinle yaklaşmak istiyorum, ve seninle senden şefaat diliyorum; ve cömertliğin hakkına beni kendine yaklaştırmanı ve şükrünü eda etmeyi bana nasip kılmanı ve zikrini bana ilham etmeni istiyorum...

Warning

Kullanıcı
Ya Rabbim Nefsimin şerrinden, Şeytanın şerrinden, cinlerin ve insanların nazarından sana sığınırım, bizleri bağışla hayırlı huzurlu sağlıklı bir ömür nasip eyle bilerek ve bilmeyerek işlemiş olduğumuz günahlarımızı bağışla, yapılacak günahlardan bizleri hıfzı muhafaza eyle,
Kazalardan, Belalardan şerli insanlardan ve şerlilerden uzak eyle sitemizdeki dostalarımıza, tüm ümmet-i muhammed-i bağışla affeyle (Allah1 c.c)'ım senden başka sığınağım yoktur alemlerin ve bizlerin rabbi olan (Allah1 c.c)'ım tüm müslüman alemini zorda kalan kardeşlerimizi bağışla zalimin şerrinden koru sen her şeye Kadir'sin. Bizlere kaldıramayacağımız yükü nasip eyleme, Soframız'da bulunan nasip eylemiş olduğun rızkı'mız gibi tüm Müslüman alemine bulamayan kardeşlerimize zorda olan kardeşlerimizede nasip eyle
Ya Rabbim ne istersen benden onu dilerim gönül razılığıyla senden
Selam ve dua ile Cümleten (Allah1 c.c)c.c. emanet
(amin)

İRON

Kullanıcı
allahım benden bir başkasına ve bir başkasından da bana kötülük getirtme! (babamın rüyasında,meleklerin ona öğrettiği bir duadır) ilk defa sizlerle paylaşıyorum.
maşaALLAH be mubarek babanızda baya hayırlı birisiymiş.
ne mutlu ona.ne mutlu onaki göktekiler tarafından seviliyor.
rabbim duasını dualarımızı kabul buyursun inş...

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
allahım benden bir başkasına ve bir başkasından da bana kötülük getirtme! (babamın rüyasında,meleklerin ona öğrettiği bir duadır) ilk defa sizlerle paylaşıyorum.
Kervan ustam bizimle bu özel vede güzel rüyayı paylaştığınız için teşekkür ederim çok güzel bir dua mevlam sizlerinde bizlerinde yapmış olduğu duaları Dergahı uluhiyetinde kabul ve makbul eylesin inşallah...

Bismillahirrahmanirrahim.

Allahım benden bir başkasına ve bir başkasından da bana kötülük getirtme! amin...

İRON

Kullanıcı

Kervan07

Vip Üye
maşaALLAH be mubarek babanızda baya hayırlı birisiymiş.
ne mutlu ona.ne mutlu onaki göktekiler tarafından seviliyor.
rabbim duasını dualarımızı kabul buyursun inş...

Kervan ustam bizimle bu özel vede güzel rüyayı paylaştığınız için teşekkür ederim çok güzel bir dua mevlam sizlerinde bizlerinde yapmış olduğu duaları Dergahı uluhiyetinde kabul ve makbul eylesin inşallah...

Bismillahirrahmanirrahim.

Allahım benden bir başkasına ve bir başkasından da bana kötülük getirtme! amin...

çok teşekkür ederim....allah c.c tüm islam aleminin dualarını kabul eylesin. ...

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Bismillahirrahmanirrahim
Ey kullarına her zaman rahmet ve merhametiyle muamele eden Yüce Allahım! Hakkındaki yakînimi arttır, imanımı kuvvetlendir; halimi ıslah eyle ve akıbetimi güzelleştir.. tökezlemelerimi azalt, sürçmelerimi bağışla ve bana yeniden doğrulup toparlanma fırsatı ver. Hatalarımı ve günahlarımı bağışla, ihtiyaçlarımı gider ve düşkünlüğüme, zayıflığıma, acizliğime merhamet et...

TEVFiK

Vip Üye
Bismillahirrahmanirrahim
Ey kullarına her zaman rahmet ve merhametiyle muamele eden Yüce Allahım! Hakkındaki yakînimi arttır, imanımı kuvvetlendir; halimi ıslah eyle ve akıbetimi güzelleştir.. tökezlemelerimi azalt, sürçmelerimi bağışla ve bana yeniden doğrulup toparlanma fırsatı ver. Hatalarımı ve günahlarımı bağışla, ihtiyaçlarımı gider ve düşkünlüğüme, zayıflığıma, acizliğime merhamet et...
Amin' Sayın Ustam AMİN''

Üst Alt