hayırlı cumalar | Sayfa 39 | Define işaretleri ve anlamları

İRON

Kullanıcı
yahu be mubarek,mubarek,ler ne iyi ettinizde böle hayırlı bir sayfa açtınız.
ALLAH c.c ne muradınız varsa versin.
her girişimde aklıma geliyor hayırlı güzel bir dua yazmak yayınlamak.
ne diyim rabbim duygu ve düşüncelerinizi kabul buyursun izzetti dergahında...

İRON

Kullanıcı

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Allah'ım! Sevgini, seni seven kimsenin sevgisini ve sevgine ulaştıracak ameli istiyorum. Allah'ım! Sevgini, bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli eyle. (Tirmizi, De'avat,74)

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Bismillahirrahmanirrahim...

Allah'ım tüm müslüman alemine huzur güven bolluk ve bereket ihsan eyle kalplerimizi birbirine ısındır şu müslüman alemini düştüğü yerden tez zaman da kaldır mahzun gönülleri mamur eyle ya Rabbi amin...

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Allah'ım her türlü âfet ve belâdan, gece ve gündüz gelecek musibetlerden, kutsallığının nuruna, kutluluğunun büyüklüğüne, temizliğinin azametine sığınırım. Hayırdan başka bizi her şeyden koru, bize yalnız hayır ver Allah'ım. Sığınacağım varlık sensin, sana sığınırım, sığınılacak yer sensin, sana iltica ederim, yalnız senden yardım dilerim, ey huzurunda zorbaların küçüldüğü, Firavunların boyunlarının eğildiği Rabbim. Senin yüzüstü bırakmandan, örttüğünü açmandan, senin zikrini unutmaktan, şükründen yüz çevirmekten sana sığınırım. Gece ve gündüz, uykuda ve uyanıkken, hazarda ve seferde, hayatta ve ölünce senin himayendeyim. Seni anmak benim şiarım, seni övmek benim örtümdür. Senden başka ilah yoktur. Azametini yüceltmek için, zâtının yüceliğini anmak için seni tesbih eder, sana hamd ederim. Ya Rabbi, beni yüz üstü bırakma, kullarının şerrinden beni koru.

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Bismillahirrahmanirrahim.
Ey Rabbimiz! Ey biricik koruyucumuz! Bizi her zaman koruyup kollamanı ve sıyanet etmeni dileniyoruz. Sen bütün mahlûkatını lütuflarınla sevindiren, özellikle de iyilik duygusuna kilitlenmiş kullarını gözlerin görmediği, kulakların işitmediği ve insan tasavvurunu aşan hususî iltifat ve hususî pâyelerle şereflendiren sonsuz lütuf Sahibisin!
Ey sevdiği kullarını hiç yalnız bırakmayan Mevlâmız! Sen bizim için lütufkâr namına lâyık yegâne Zatsın. Biz muhtaç kullarını riayet ve inayetinle, insî ve cinnî şeytanların asla ulaşamayacağı sıyanet kalene al.. etrafımızı muhafaza surlarınla kuşat.. düşmanlıkla oturup kalkan kötü niyetli kimselerin şerlerinden bizi muhafaza buyur, ey koruyup gözetenlerin en güzeli Rabbimiz, ey celâl ve ikram Sahibi!

Üst Alt