hayırlı cumalar | Sayfa 37 | Define işaretleri ve anlamları

Meltun

Kullanıcı
Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm Bismillahirrahmanirrahîm
Ey Rahman-ı Rahim! Bizi Sana gerektiği gibi îman eden, yalnız Sana teslim olan, yalnız Senin verdiklerine kanaat eden, yalnız Sana tevekkül eden ve Senin adını anmakta hissesi ziyade olan kullarından eyle! Bizi dünyada ve âhirette iyiliklerden, hasenâttan ve salih amellerden ayırma! Sen affedicisin affetmeyi seversin,Bizleride affettiklerinin zümresine dahil eyle! Âmîn…

TEVFiK

Vip Üye
Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm Bismillahirrahmanirrahîm
Ey Rahman-ı Rahim! Bizi Sana gerektiği gibi îman eden, yalnız Sana teslim olan, yalnız Senin verdiklerine kanaat eden, yalnız Sana tevekkül eden ve Senin adını anmakta hissesi ziyade olan kullarından eyle! Bizi dünyada ve âhirette iyiliklerden, hasenâttan ve salih amellerden ayırma! Sen affedicisin affetmeyi seversin,Bizleride affettiklerinin zümresine dahil eyle! Âmîn…
Amin'Amin Allah C.C.Razı Olsun Saygılarımla.

yağmurcu

Kullanıcı
s.a.
cümleten ,ümmeten hayırlı akşamlar,hayırlı formlar.bütün dualarınıza en kalbi duygularla amin diyorum.ALLAHIM rızanı,cennetül firdefsini,cemalini taleb ediyoruz.bize lütfundan ver ya rabbi.kazanıcak ameli salihi nasib et.kayıp edecek hal ve hareketlerden bizi muhafaza et ALLAHIM.elfü elfü amin.

walkman

Kullanıcı
Ya Rabb, ya Rahman, ya Rahim, ya Hayy. ya Kayyum. Ey tüm alemlerin yaratıcı olan Allah'ım beni ailemi ana ve babamı ve tüm inanları koru. Sana aczini bildirerek el açan aczi vücudumuza sağlık sıhhat,hanelerimize bolluk, bereket, huzur, sağlık ve mutulluklar ver. Dularımızı makbul ve kabul eyle. Amin velhamdülillahi rabbil alemin

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Allah'ım her türlü âfet ve belâdan, gece ve gündüz gelecek musibetlerden, kutsallığının nuruna, kutluluğunun büyüklüğüne, temizliğinin azametine sığınırım. Hayırdan başka bizi her şeyden koru, bize yalnız hayır ver Allah'ım. Sığınacağım varlık sensin, sana sığınırım, sığınılacak yer sensin, sana iltica ederim, yalnız senden yardım dilerim, ey huzurunda zorbaların küçüldüğü, Firavunların boyunlarının eğildiği Rabbim. Senin yüzüstü bırakmandan, örttüğünü açmandan, senin zikrini unutmaktan, şükründen yüz çevirmekten sana sığınırım. Gece ve gündüz, uykuda ve uyanıkken, hazarda ve seferde, hayatta ve ölünce senin himayendeyim. Seni anmak benim şiarım, seni övmek benim örtümdür. Senden başka ilah yoktur. Azametini yüceltmek için, zâtının yüceliğini anmak için seni tesbih eder, sana hamd ederim. Ya Rabbi, beni yüz üstü bırakma, kullarının şerrinden beni koru.

saidzeyd

Kullanıcı
Zor Bir işle Karşılaşınca Okunacak Dua

zorbirisle.jpg

"Ey Allah! Senin kolay kıldığından başka bir kolay yoktur. Sen dilediğin zaman, zor olanı kolay ve yumuşak yaparsın."

Üst Alt