Cevap: Hayvan bağlama adak deliği ve tespit ettiğim yer
bak benim dediklerimi simdi sen tek tek onaylıyorsun sana sunu canagının altında yada tam karsıısnda olur diyorum acılmış bir mezar var diyorsun şimdi yapacagın tek şey sunu canagına ve karsıda acılan mezarra bakıp diye rsunu sanacklarına göre mezarları bulmak işin dahada kolaylaştı aslında tabi mezarları acmamışlarsa murc nedir murc 15 yada 20 cm lik ucu düz yada sivri bir dmeir parcasıdır genellikle cekile beraber kullanılır kaya delmek icin yada kayayı düzleştirmek icin kullanılır murcla calışılan yerde inceden kanallar olusur bulundugun yer mezarlık bol sans
işaretlerin olduğu sırtlar taş katman toprak katmanı yerine göre 5-10cm kalınlık var işaretlerin etrafında olsa anlarım ayrıca bu mezar oymalarının ana işareti 100-150mt kuzeyde geride kayanın yüzünde 7tane yan yana sıralı kare şeklinde oyma üst kısımları açık kare oyma yani karşı istikametinde mezarlar var diyor baştaki kare oymanın karşı istikamerinde bu oymaların 100mt sağında kayalığın yüzünde açılmış bir mezar var diğerleri etrafta açık değil bir veya 2tanesi bu işaretin etrafında çakıl ile kapatılmış yere aklımın takılma sebebi çakıl parçaları tarladan atma değil biryerden koparılmış parçalar..
bak benim dediklerimi simdi sen tek tek onaylıyorsun sana sunu canagının altında yada tam karsıısnda olur diyorum acılmış bir mezar var diyorsun şimdi yapacagın tek şey sunu canagına ve karsıda acılan mezarra bakıp diye rsunu sanacklarına göre mezarları bulmak işin dahada kolaylaştı aslında tabi mezarları acmamışlarsa murc nedir murc 15 yada 20 cm lik ucu düz yada sivri bir dmeir parcasıdır genellikle cekile beraber kullanılır kaya delmek icin yada kayayı düzleştirmek icin kullanılır murcla calışılan yerde inceden kanallar olusur bulundugun yer mezarlık bol sans