Hayvan İşaretleri | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Hayvan İşaretleri

balkaya34

Vip Üye
ALLAH razı olsun mavran ustam 🤝 hamd olsun rabbime. ilmi veren o dur! evet bu işaretleri çözmek bi yana dursun, işaretlerin hedefine doğru yol almak yıllar yıllar sürer ve sonucu yine göremezsin. tıpkı bilgisayar oyunları gibi bölüm bölüm ilerler. en sonunda bölüm canavarları gelirki aklını alırlar adamın. öyle ali cengiz oyunları varki tavşanın far'a bakıp kaldığı gibi kalırsın ancak.
yerin altında sabrın taş gibi, sinirlerin çelik gibi, fiziğin yılan gibi, aklın zehir gibi ve kalbin iman dolu olursa yol alırsın ama yinede sonuca ulaşmak nasibde varsa olur. biz çoğu definecilerin yanıldığı ilk şey, işareti bulduğunda zenginlik hayalleri kurmak. işaret yalnızca bilgisayar oyunlarındaki gibi bölümün ilk başlangıcı ve mala ulaşmak belkide 20. yada 35. bölümde sahib olabilirsin. çoğumuz 1.bölümde havlu atarız yada attırırlar!
Evet aynen öyle, Malesef ,,

Kader25

Nasip olursa olur..!
Admin
Kıymetli @Kervan07 ustam,
Bende bu işaretleri severim.
Asıl mal bu tür işaretlerin uhdesinde.
Allah cc ömür verir, tekrar emeklilik günlerine dönüp boşta kalırsam, senin bu işaretlerine ait malın bulunduğu yerlerin çoğunu nokta olarak tespit edebilirim biiznillah. Yeter ki çalışma alanı müsait olsun. Belki bir yerin tespiti 3-4 saat sürebilir.
Amma oradan malı alabilir misiniz, bu ayrı ve çok önemli bir husus.
Zira bunların asıl malını almak çok zor. Lakin etrafına konanları alabileceğinizi düşünüyorum. Şahıs olarak da bu küçük parçalar yeterli olacaktır.

Kervan07

Vip Üye
Hedef noktaların
1.resimde kayanın altı
3.resimde kafa istikametinde
11.resimde ön tabanda
13.resimde işaretin baktığı
Yöndedir.
konuya gereken ilgi gösterilirse işaretlerin detaylı açıklamasınıda yaparım. bazı ustalarımız konu ile fikirleri olmasına rağmen konuya sessiz kalıyorlar. gözümden kaçıyor sanmasınlar;)

Kervan07

Vip Üye
Kıymetli @Kervan07 ustam,
Bende bu işaretleri severim.
Asıl mal bu tür işaretlerin uhdesinde.
Allah cc ömür verir, tekrar emeklilik günlerine dönüp boşta kalırsam, senin bu işaretlerine ait malın bulunduğu yerlerin çoğunu nokta olarak tespit edebilirim biiznillah. Yeter ki çalışma alanı müsait olsun. Belki bir yerin tespiti 3-4 saat sürebilir.
Amma oradan malı alabilir misiniz, bu ayrı ve çok önemli bir husus.
Zira bunların asıl malını almak çok zor. Lakin etrafına konanları alabileceğinizi düşünüyorum. Şahıs olarak da bu küçük parçalar yeterli olacaktır.
değerli ustam siz yeterki gelin ,işaretin tespiti isterse 10 saat sürsün yerimiz müsait. hem size yakınız konya bize 1 saat

TRUVA

USTA
Admin
konuya gereken ilgi gösterilirse işaretlerin detaylı açıklamasınıda yaparım. bazı ustalarımız konu ile fikirleri olmasına rağmen konuya sessiz kalıyorlar. gözümden kaçıyor sanmasınlar;)
Usdat beni kasdediyorsan. Çok detay verince falcı oluyorum.O yuzden fazla detaylardan kaçıyorum. Acılan konularla ilgili bu günlerde yazamadım çünkü hastam var ameliyat oldu hastanedeyim. Müsait zamanda detaylarını çizeriz istersen.

Üst Alt