o ustalar bu aralar herşeyden kaçıyorkonuya gereken ilgi gösterilirse işaretlerin detaylı açıklamasınıda yaparım. bazı ustalarımız konu ile fikirleri olmasına rağmen konuya sessiz kalıyorlar. gözümden kaçıyor sanmasınlar![]()
o ustalar bu aralar herşeyden kaçıyorkonuya gereken ilgi gösterilirse işaretlerin detaylı açıklamasınıda yaparım. bazı ustalarımız konu ile fikirleri olmasına rağmen konuya sessiz kalıyorlar. gözümden kaçıyor sanmasınlar![]()
yok ustam senden bahsetmiyordum inan. o kendini biliyor...hastanız için rabbimden acil şifalar dilerim.Usdat beni kasdediyorsan. Çok detay verince falcı oluyorum.O yuzden fazla detaylardan kaçıyorum. Acılan konularla ilgili bu günlerde yazamadım çünkü hastam var ameliyat oldu hastanedeyim. Müsait zamanda detaylarını çizeriz istersen.
Geçmiş olsun mevlam hayırlı şifalar versin inşallah...Usdat beni kasdediyorsan. Çok detay verince falcı oluyorum.O yuzden fazla detaylardan kaçıyorum. Acılan konularla ilgili bu günlerde yazamadım çünkü hastam var ameliyat oldu hastanedeyim. Müsait zamanda detaylarını çizeriz istersen.
Gecmiş olsun ,Mevla sifa versin İNŞAALLAHUsdat beni kasdediyorsan. Çok detay verince falcı oluyorum.O yuzden fazla detaylardan kaçıyorum. Acılan konularla ilgili bu günlerde yazamadım çünkü hastam var ameliyat oldu hastanedeyim. Müsait zamanda detaylarını çizeriz istersen.
2 aydır bir projede çalışıyorum. Bittiği zaman boşa çıkarım. Nasip olursa haberleşip bir planlama yaparız inşallah.değerli ustam siz yeterki gelin ,işaretin tespiti isterse 10 saat sürsün yerimiz müsait. hem size yakınız konya bize 1 saat
Rabbim şifa ihsan eylesin.Usdat beni kasdediyorsan. Çok detay verince falcı oluyorum.O yuzden fazla detaylardan kaçıyorum. Acılan konularla ilgili bu günlerde yazamadım çünkü hastam var ameliyat oldu hastanedeyim. Müsait zamanda detaylarını çizeriz istersen.
Mevlam tez zamanda acil şifalar versin, bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah. (amin)Usdat beni kasdediyorsan. Çok detay verince falcı oluyorum.O yuzden fazla detaylardan kaçıyorum. Acılan konularla ilgili bu günlerde yazamadım çünkü hastam var ameliyat oldu hastanedeyim. Müsait zamanda detaylarını çizeriz istersen.