İşaret | Define işaretleri ve anlamları

İşaret

Blue34

Kullanıcı
Merhaba benim bir yerim var su kenarında kabartma ters L ve çerçeve içinde özel yapım Kaya mermer karışımı bir yer bu konuda tecrübe ve bilginize ihtiyacım var teşekkürler

Blue34

Kullanıcı
Merhabalar,
Bu bahse konu işareti bir kağıda çizip konuya dahil edebilirseniz iyi olur.
Abi ben haftasonu resmini çekip atacağım su kenarında bu yer yukarısında kale derede 15 metre gibi uzun yatık bir Kaya ve yapay şelale suyun yönünü değiştirmişler kayanın üç kısmında köpek oturmuş sola bakar vaziyette tekerlek şeklinde 2 metre karelik üstünde kroki gibi kabartma bir kapıya bakıyor bu ters L işaretide orda ve o kayanın üstünde 5 metre ara ile iki tane aynı ölçüde aynı asimetrikte delik var deliklerde derinliği 20 cm civarı

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Vip Üye
Öncelikle tüm dostlara tüm arkadaşlara selamünaleyküm anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla diğer önemli bir yer Tabii ki bunların resimlerini eklerseniz çok iyi olur tarif ettiniz Kaya tipi ve işaret burada bir zengin mezarı olduğunu gösteriyor ama tabii ki işareti görmek gerek kısacası işareti görmeden konuşmak Tabii ki afaki konuşmaktan öteye gitmiyor bu işareti gerçekten görmek isterdim ve çevresini kayanın tamamını çekmenizi öneririm teşekkür ederim

Blue34

Kullanıcı
Öncelikle tüm dostlara tüm arkadaşlara selamünaleyküm anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla diğer önemli bir yer Tabii ki bunların resimlerini eklerseniz çok iyi olur tarif ettiniz Kaya tipi ve işaret burada bir zengin mezarı olduğunu gösteriyor ama tabii ki işareti görmek gerek kısacası işareti görmeden konuşmak Tabii ki afaki konuşmaktan öteye gitmiyor bu işareti gerçekten görmek isterdim ve çevresini kayanın tamamını çekmenizi öneririm teşekkür ederim
Pazar yada pazartesi inşallah resimleri yüklerim abi güzel bir bölge olduğunu düşündüğüm için siz değerli ustalara danışmak istedim ilgi ve alakanız için ayrıca teşekkür ediyorum

TimuR964

Super Moderatör
ters L okudum gibi yanılmıyorsam yani yön seçeneği 2 umarım o yönleride çeşitli açılardan çekersinizki ustalarım destek olsun konunuza .*HUUU*

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Aleyküm selam ihtiyar delikanlı hoş geldin nasılsın iyisindir inşallah

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Merhaba benim bir yerim var su kenarında kabartma ters L ve çerçeve içinde özel yapım Kaya mermer karışımı bir yer bu konuda tecrübe ve bilginize ihtiyacım var teşekkürler
El cevab; Böyle bir yere yorum almak işin görsel sunmanız hem sizin hem bizim için hemde kural gereği şarttır. Kuralları gözden geçirmeden konu açmayalım lütfen.

Konunuza gelince böyle bir emarenin bahsedilen mermer ile aynı noktada olması için ya yüksek rakımda olmanız yada düşük rakım da ise kayalık tepelik alanda olmanız gerekir. Kuzey ve Güney,Batı istikametince yol ile dereye de yakın mesafede olmanız gerek. Bu bağlamda doğru bir yaklaşım için görsellerini en önemlisi bitki örtüsü ve toprak yapısını katmanını sunmanız gerekir. Selametle.

Üst Alt