Abi ben haftasonu resmini çekip atacağım su kenarında bu yer yukarısında kale derede 15 metre gibi uzun yatık bir Kaya ve yapay şelale suyun yönünü değiştirmişler kayanın üç kısmında köpek oturmuş sola bakar vaziyette tekerlek şeklinde 2 metre karelik üstünde kroki gibi kabartma bir kapıya bakıyor bu ters L işaretide orda ve o kayanın üstünde 5 metre ara ile iki tane aynı ölçüde aynı asimetrikte delik var deliklerde derinliği 20 cm civarıMerhabalar,
Bu bahse konu işareti bir kağıda çizip konuya dahil edebilirseniz iyi olur.
Pazar yada pazartesi inşallah resimleri yüklerim abi güzel bir bölge olduğunu düşündüğüm için siz değerli ustalara danışmak istedim ilgi ve alakanız için ayrıca teşekkür ediyorumÖncelikle tüm dostlara tüm arkadaşlara selamünaleyküm anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla diğer önemli bir yer Tabii ki bunların resimlerini eklerseniz çok iyi olur tarif ettiniz Kaya tipi ve işaret burada bir zengin mezarı olduğunu gösteriyor ama tabii ki işareti görmek gerek kısacası işareti görmeden konuşmak Tabii ki afaki konuşmaktan öteye gitmiyor bu işareti gerçekten görmek isterdim ve çevresini kayanın tamamını çekmenizi öneririm teşekkür ederim
Aleyküm selam ihtiyar delikanlı hoş geldin nasılsın iyisindir inşallahÖncelikle tüm dostlara tüm arkadaşlara selamünaleyküm anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla diğer önemli bir yer Tabii ki bunların resimlerini eklerseniz çok iyi olur tarif ettiniz Kaya tipi ve işaret burada bir zengin mezarı olduğunu gösteriyor ama tabii ki işareti görmek gerek kısacası işareti görmeden konuşmak Tabii ki afaki konuşmaktan öteye gitmiyor bu işareti gerçekten görmek isterdim ve çevresini kayanın tamamını çekmenizi öneririm teşekkür ederim
Ve aleykümselam Sevgili kardeşim sizler nasılsınız iyi misiniz yalnız anlayamadım 16 yaşındaki bir adama nasıl ihtiyar dersinAleyküm selam ihtiyar delikanlı hoş geldin nasılsın iyisindir inşallah
Selamünaleyküm sayın ustam ama bende daha 15 yaşındayımAleyküm selam ihtiyar delikanlı hoş geldin nasılsın iyisindir inşallah
El cevab; Böyle bir yere yorum almak işin görsel sunmanız hem sizin hem bizim için hemde kural gereği şarttır. Kuralları gözden geçirmeden konu açmayalım lütfen.Merhaba benim bir yerim var su kenarında kabartma ters L ve çerçeve içinde özel yapım Kaya mermer karışımı bir yer bu konuda tecrübe ve bilginize ihtiyacım var teşekkürler